Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kun haluat luotettavan kumppanin Valitse Tissari

Yrityspalvelut

Tilintarkastusala on muuttunut viime vuosina. Ala tarjoaakin nuorille tekijöille mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Tilintarkastustoimisto Tissarin henkilökunta panostaa sujuvaan palveluun ja yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Takarivissä (vas.) Konsta Kokkonen, Saara Sikanen, Veera Hirvonen, Iida Åberg, Laura Saukko ja Juha Tissari, keskirivissä (vas.) Iina Tuovinen, Hilla Pudas, edessä Ville Nurmela, Tuomo Sirviö (oik.).

Tilintarkastustoimisto Juha Tissari tarjoaa monipuolista osaamista ja tukea yritystoiminnan eri vaiheissa. Yrityksen uudet toimitilat ovat KPY Novapoliksella Viestikadulla.

Savossa jo 15 vuoden ajan toimineessa Tilintarkastustoimisto Juha Tissarissa asiantuntemus, luotettavuus, paikallisuus sekä henkilökohtainen ja joustava palvelu ovat avainasemassa.
Tilintarkastustoimiston palveluihin kuuluvat lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi lukuiset neuvontapalvelut verotukseen, yritysjärjestelyihin, sukupolvenvaihdosten suunnitteluun sekä kirjanpitoon liittyvissä erityistilanteissa. Toimistolta löytyykin vahvaa ja monipuolista osaamista ja asiantuntemusta, sekä ajantasaista tietoa, mitä asiakkaiden kannattaa hyödyntää.
– Meillä on osaava henkilöstö ja myös laaja verkosto, jota käytämme tarpeen mukaan, mikäli asiakkaan etu sitä vaatii. Panostamme siihen, että yhteistyö on sujuvaa ja asiakas saa kauttamme mahdollisimman helposti tarvitsemansa tiedon ja avun. Olemme luotettava, pitkäaikainen kumppani ja tarjoamme asiakaslähtöistä asiantuntijapalvelua, osaamista ja tukea asiakkaillemme yritystoiminnan eri vaiheissa. Olemme sanamme mittainen kumppani, Juha Tissari summaa.

Tilintarkastus ei ole paikkaan sidottua

Viidentoista vuoden aikana tilintarkastusalakin on muuttunut melkoisesti. Monet toiminnot ovat siirtyneet sähköisiksi, eikä toiminta ole samalla tavalla paikkaan sidottua kuin aikaisemmin. Tulevaisuuden Tissari arvioi tuovan alalle lisää uudistuksia ja etenkin digitaalisuus tarjoaa yrittäjille uusia mahdollisuuksia, jotka on vain osattava valjastaa omaan käyttöön.
– Itse ajattelen, että nuorilla on tällä alalla sen suhteen paljon potentiaalia. Haluaisinkin kannustaa nuoria hakeutumaan tilintarkastuksen pariin, tällä alalla riittää vaativaa, mutta monipuolista ja ihmisläheistä työtä.
Työllisyysnäkymät ovat alalla hyvät ja nuoria tekijöitä kaivataan, myös Tilintarkastustoimisto Juha Tissarissa. Erityisesti kevättalvi on tilintarkastusten sesonkiaikaa, jolloin osaajia tarvitaan.
– Ala todella tarjoaa haasteita ja pitkäjänteistä kehittymistä kaipaavalle henkilölle mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja osaamisen syventämiseen kirjanpidon, yhtiöoikeuden ja verotuksen saralla, Tuomo Sirviö lisää.

p
Tilintarkastustoimisto Juha Tissari

Viestikatu 3, 70600 Kuopio
Puh. 050 472 3655, toimisto@tissari.fi
Juha Tissari, KHT, JHT,
Puh. 050 918 9345, juha@tissari.fi
Tuomo Sirviö, HT, puh. 044 732 5234
tuomo.sirvio@tissari.fi
www.tissari.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.