Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kuopio + Partanen = lelukauppa

Erikoisliikkeet, Lapset

Valikoimistamme löytyvät niin trendikkäät uutuudet kuin koko perheen klassikotkin, Minna Kunnasluoto lupaa.

Kuopioon on kiva poiketa monestakin syystä. Perinteisten nähtävyyksien rinnalle on noussut ostosmatkailu, jonka vetovoimaisimpia toimijoita on perinteinen iso leluliike.

Nykypäivänä lapsille on kivaa päästä ihan oikeaan, tosi isoon lelukauppaan. Se näkyy lelukauppa Partasenkin asiakaskunnassa. Esimerkiksi pohjoiseen matkaavat perheet suunnittelevat reittinsä ja aikataulunsa niin että Partasella käydään hakemassa puuhaa mökille, tuliaisia tai jotain kivaa ihan itselle.

Partaselle poiketaan porukalla

Yrittäjä Minna Kunnasluoto kertoo lelukaupan olevan tunnettu brändi ja olevan koko ajan nousussa Kuopion tunnetuimpien Partas-tuotemerkkien listalla.
– Meillä käy paljon asiakkaita eri puolilta Suomea ja onpa ostoksille osuttu maapallon toiselta puoleltakin. Uudet, avarammat tilat ovat saaneet loistavan vastaanoton ja kun varastokin on nyt isompi, myös valikoima päivittyy koko ajan. Pidämme mielellämme perinteisen lelukaupan lipun liehumassa myös osana oman kaupunkimme vetovoimaisuutta, Kunnasluoto kertoo.

Verkkokauppa vetää

Lelukauppa Partanen on legendaarinen kivijalkakauppa. Kauppaa tehdään hulppeissa tiloissa keskellä kaupunkia, mutta verkkokauppa on sekin kasvamassa.
– Verkkokaupan osuus liikevaihdostamme on nyt noin 26 prosenttia. Aikoinaan moni luuli että kun verkkokaupan avaa, on kaupanteko helppoa. Verkkokauppa vaatii kuitenkin runsaasti markkinointia. Siinä missä liikkeeseen saatetaan tulla sattumaltakin, tullaan verkkokauppaan harkitusti hyvän virikkeen perusteella. Panostamme vahvasti myös verkkokauppaan, varastomme on koko ajan vähintäänkin ajan tasalla ja paketit lähtevät maailmalle rivakasti. Tervetuloa tänne kauppakeskus Minnan kauppaan tai asioimaan verkossa, lelukauppias Minna Kunnasluoto toivottaa.

p
Lelukauppa Partanen

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
puh. 017 282 7511
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
myynti@lelupartanen.fi
www.lelupartanen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.