Minna Kunnasluoto on yrittäjä, joka ajoittain suorastaan uppoutuu töihinsä.

Lelukauppa Partanen on Suomen oloissa harvinaislaatuinen kauppapaikka. Perinteinen leluliike on vähitellen muuttunut suoranaiseksi matkailunähtävyydeksi, joka saa maatamme risteilevät kesäturistitkin poikkeamaan Kuopioon. Yrittäjä Minna Kunnasluoto todistaa, että väite ei ole tuulesta temmattu.
– Monille lapsiperheille on elämys tulla shoppailemaan lelukauppaan, jossa on paljon valikoimaa ja kivoja yllätyksiäkin. Verkkokauppa on toki meilläkin kasvattanut osuuttaan, mutta sen rinnalla perinteinen kivijalkakauppa on yhä kunniassaan. Meillä on isot liike- ja varastotilat, joita äskettäin vielä laajennettiin. Tällaisia isompia myymälöitä on maassamme jo aika harvassa, Kunnasluoto kertoo.
Lelukauppa on nimestään huolimatta paljon muutakin. Kesäjuhliin, bileisiin ja partyihin löytyy sopivaa relettä kaikenikäisille.
– Meillä on laaja valikoima rooliasuja, peruukkeja, hattuja ja muuta bile- tai naamiaistavaraa. Ilmapallot ja heliumtäytöt löytyy myös eli sopivat varusteet kaikkiin tilaisuuksiin, joissa nauru raikuu ja tunnelma on katossa. Tervetuloa tutustumaan valikoimiin, Minna Kunnasluoto vinkkaa.

p

Lelukauppa
Partanen
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
puh. 017 282 7511
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
myynti@lelupartanen.fi
www.lelupartanen.fi