Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kylpyhuone Laattapisteeltä takuutyönä

Rakentaminen ja remontointi

Marko Haapala kuopiolaisen kodin kylpyhuoneessa. Vaaleat pinnat luovat valoisuutta ja avaruutta.Onnistuneesta kokonaisuudesta vastaa Laattapiste.

Laattapiste tekee kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella. Laattapisteen kattava palvelukokonaisuus on helppo ja huoleton valinta, missä ammattilaiset hoitavat koko remontin alusta loppuun.

Laattapisteen valikoimasta kylpyhuoneremonttia suunnitteleva löytää laadukkaat laatat sekä wc-istuimet, altaat, ammeet, suihkuseinät ja -ovet, hanat ja suihkut. Kylpyhuonekalusteista löytyy vaihtoehtoja niin klassiseen kuin moderniinkin makuun. Laattapisteen pintamateriaalivalikoimasta löytyvät myös tekstiili- ja vinyylilaatat sekä vinyylilankut kodin muihin tiloihin. Myös pohjatöissä ja vedeneristyksessä tarvittavat tuotteet saa Laattapisteeltä samalla kertaa.

Luovia ideoita ja ammattitaitoista suunnittelua

Myymälävastaava Jaana Leskinen kertoo, että ammattitaitoisesti suunniteltu ja oikein aikataulutettu remontti onnistuu varmasti.
– Kylpyhuoneremontti on aina iso projekti ja ehdottomasti ei sen enempää suunnittelua kuin sitä seuraavia käytännön toimiakaan kannata jättää viime tippaan. Tällä hetkellä työn alla on jo runsaasti ensi vuonna toteutettavia remontteja. Varhainen aloitus ja suunnittelu on joustavan toteutusaikataulun paras tae. Suunnittelua varten on helppo varata aika Laattapisteen nettisivuilta. Suunnitelma tehdään modernina 3D-kuvana, joten eri vaihtoehtoja ja ideoita on helppo vertailla. Minä ja Emma Ronkainen ideoimme mielellämme asiakkaan kanssa millainen kylppäri ja millaisilla materiaaleilla tehtäisiin, Jaana kertoo.

Remontin etenemistä seurataan vaiheittain

Kuopion Laattapisteellä työskentelee tällä hetkellä viisi kodinsisustamisen ja remontoinnin ammattilaista. Kun suunnitelmat ovat valmiit, tulee rakennusalan ammattilaisten vuoro. Laattapisteen työpäällikkönä toimiva rakennusmestari Marko Haapala vastaa siitä, että remontti sujuu alusta loppuun asti oikein eikä asiakkaan tarvitse tuskailla paperisodan tai työnvalvonnan kanssa. Asiakas saa remontille kiinteän aikataulun ja hinnan, ja ammattilaiset hoitavat koko urakan alusta loppuun.
– Tekijämme ovat tiukan seulan läpäisseitä ammattilaisia, joilla on sertifikaatit kunnossa. Remonttiasiakkaistamme 94 prosenttia on ilmoittanut olevansa erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Siksi myönnämmekin rakennusalalla perin harvinaisen kymmenen vuoden takuun työllemme, se tulee aina normaalin rakennusaikaisen takuun lisäksi, Haapala linjaa.
Remonttityöntekijät päivittävät eri työvaiheista sekä remontin etenemisestä kuvia ja tietoa sähköiseen Remppainfo-palveluun, jonne asiakkaalla on pääsy milloin tahansa. Kun kaikki on valmiiksi suunniteltu ja työn etenemistä voi seurata, voi huoletta lähteä vaikka lomalle ja kotiin palattua odottaa valmis kylpyhuoneremontti loppusiivousta myöten.

Suomalainen perheyritys

Laattapisteen perustivat Ann-Marie ja Heikki Haru vuonna 1979. He remontoivat asuntoja myyntikuntoon ja huomasivat, että laattavalikoima oli Suomessa kapea. He ratkaisivat ongelman tuomalla laattoja ulkomailta omiin tarpeisiinsa. Persoonalliset laatat herättivät mielenkiintoa laajemminkin, ja Harut avasivat pian oman kivijalkamyymälän Helsinkiin. Laatoista toiminta on laajentunut kattamaan paitsi kodin eri pintamateriaalit, myös kaikki tuotteet kylpyhuoneeseen ja remonttipalvelun.
Tänään Laattapiste palvelee kuluttajia ja ammattiasiakkaita kautta maan. Myymälöitä yrityksellä on parikymmentä ja työntekijöitä yli 150. Perheyritystä luotsaavat Ann-Marien ja Heikin pojat Tommi ja Petteri Haru.

Myös WC sai uuden ilmeen Laattapisteen suunnittelemana ja toteuttamana.

Laattapisteen laatu näkyy myös keittiössä.

p
Laattapiste Kuopio

Leväsentie 7 A, 70700 Kuopio
017 266 3500
kuopio@laattapiste.fi
www.laattapiste.fi
ma – pe 9 – 17
Varaa maksuton suunnitteluaika:
www.laattapiste.fi/ajanvaraus

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.