Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Laadukkaat nuohouspalvelut joustavasti

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

Kotijoukot Maisa ja Annika kävivät tarkistamassa Pasi Liukkosen työn jälkeä. Siistiä ja puhdasta oli!

Laatunuohous Liukkonen aloitti toimintansa vuoden alussa ja sai heti todella positiivisen vastaanoton. Yrittäjä Pasi Liukkonen panostaa erityisesti joustavaan palveluun. Nuohous tehdään silloin kun se asiakkaalle parhaiten sopii.
- Teen ilman lisäkustannuksia nuohouksia mielelläni myös iltaisin ja viikonloppuisin, aikataulut sovitellaan asiakaslähtöisesti. Työssäkäyville tämä on ollut tervetullut asia, Liukkonen kertoo.

Siistiä jälkeä kustannustehokkaasti

Siisteys ja hyvä työnjälki takaavat nuohouksen laadun. Työt tehdään oikeilla työtavoilla ja ajanmukaisilla välineillä. Suojaus on tärkeää ja asiakkaan kotona liikutaan aina varoen, mahdollisimman puhtaissa varusteissa.
- Kohteisiin mennään sopivalla kalustolla, esimerkiksi liian pitkät letkut sotkevat paikkoja helposti. Nuohous tehdään mittatilaustyönä ja koti on sen jälkeen yhtä siisti kuin ennen nuohoojan vierailua, Pasi Liukkonen lupaa ja muistuttaa töiden tapahtuvan kustannustehokkaasti.
- Työnlaadun ja hinnoittelun tulee kohdata niin, että asiakkaan luokse voi palata seuraavina vuosina hyvillä mielin. Pitkät asiakassuhteet ovat sekä nuohoojan että asiakkaan etu, Liukkonen linjaa.

p
Laatunuohous Liukkonen

Pasi Liukkonen 044 231 3593
pasi.liukkonen@laatunuohous.fi
www.laatunuohous.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.