Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Laakkonen tekee autokauppaa Kallantiellä

Autot, veneet ja moottoripyörät

Laakkonen löytyy edelleen Kallantieltä, muistuttavat isoin kirjaimin vasemmalta Marko Kantanen, Anu Pieviläinen, Tapani Roivainen, Jarkko Puustinen, Jesse Pitkänen, Kimmo Pakarinen ja Janne Heikkinen. BMW, Mazda ja Opel ovat autotalon päämerkit.

Laakkonen on Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju, joka edustaa kahdeksaa automerkkiä ja jolla on 25 täyden palvelun autotaloa eri puolilla Suomea. Kuopiossa Laakkonen toimii perinteisellä paikalla Kallantiellä, mistä löytyvät kattavat palvelut ja huippuvalikoima BMW:n, Mazdan ja Opelin uutuuksia sekä todella laaja valikoima erinomaisia vaihtoautoja.

Kun Suomessa puhutaan autokaupasta, ei nimeä Laakkonen voi sivuuttaa. Tämä pätee myös Kuopiossa, missä Laakkosella on pitkä historia ja pitkäjänteisellä työllä ansaittu asema alueen autoväen keskuudessa. Myyntipäällikkö Kimmo Pakarinen tietää mihin vankka jalansija perustuu. Laakkonen yhdistää laadukkaalla asiakaspalvelulla ja tuotevalikoimalla eri kuluttajaryhmät. Autotalolla on mahdollisuus tarjota nykyautoilijalle monin verroin enemmän vaihtoehtoja kuin takavuosina.
– Autoileva kansa liikkuu yksilöllisiä reittejä, kukin omien tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti. On selvää, että eläkepäiviä viettävä pariskunta tarvitsee autoa erilaiseen käyttöön kuin opintojen ja työn välillä risteilevä nuori. Joku valitsee autoliikkeensä merkin perusteella, toinen taas asioi aina samassa liikkeessä merkeistä riippumatta ja kolmannelle voi luottamuksellinen asiakassuhde tutun automyyjän kanssa olla ratkaiseva tekijä, Pakarinen paljastaa autokaupan lainalaisuuksia.
– Laadukkaan kulkupelin saa alleen monella tavalla perinteisestä käteiskaupasta räätälöityihin rahoituksiin. Joustava Fiksu Diili -sopimus on yhä useammalle käytettyä harkitsevalla tullut vaihtoehdoksi saada uusi auto edullisesti alle, Pakarinen vertailee.

Palvelu on tärkein vakiovaruste

Kimmo Pakarinen muistuttaa paikallisen osaamisen merkityksestä asiakaspalvelun toimivuudessa.
– Laakkonen Kuopio Kallantiellä on perinteikäs kuopiolainen toimija, joka tekee autokauppaa rehdin kauppatavan mukaisesti. Täälläpäin Suomea autoilta vaaditaan paljon. On totuttu siihen, että Laakkosen pihasta lähdetään takuukuntoisella ajopelillä, olkoon kyseessä uutuusmalli tai vaihtoauto. Myös huollon täytyy hoitaa hommansa ripeästi, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Myynnin puolella valtaosa on ollut Laakkosella jo kauan. Töissä on kokenutta porukkaa, joka myös päivittää osaamistaan koko ajan, Pakarinen listaa Laakkosen vahvuuksia ja muistuttaa että vahva valtakunnallinen autoliikeketju tuo omat etunsa myös paikallisesti.
– Takavuosina vaihtoautovalikoima oli se mikä pihalla näkyi, nyt koko Laakkosen tuhansien laatuvaihdokkien valikoima on saatavilla helposti verkkopalvelun kautta. Jos haluttu ajopeli onkin Kuopion sijasta esimerkiksi Joensuussa, ei senkään koeajo ole kovin monen tunnin päässä. Hyvällä syyllä voidaa npuhua vaihtoautojen osalta Suomen laajimmasta ja laadukkaimmasta kattauksesta, Pakarinen vinkkaa.

Opel on suomalaisen autoilijan kestosuosikki

Laakkonen Kuopio myy niin BMW:tä, Mazdaa kuin Opeliakin. Opel on perinteinen saksalainen automerkki, jolla on tärkeä rooli suomalaisen autoilun kehityskulussa. Tuotepäällikkö Janne Heikkinen kertoo Opelin tekevän vahvaa paluuta myyntitilastojen kärkimerkkien joukkoon.
– Opel tarjoaa nyt todella hyvän, päivitetyn malliston. Varustelutaso on jo perusmalleissa valmiiksi monipuolinen. Hyvä esimerkki on Astra, jonka perusmallista löytyvät etu- ja takatutkat, lämmitettävä nahkainen ohjauspyörä, automaattinen ilmastointi, vakionopeudensäädin, monitoiminäyttö ja paljon muuta mikä on aikaisemmin ollut tarjolla vain lisävarusteena kalliimman hintaluokan autoissa. Koko Opelin mallisto on niin laadultaan kuin hintatasoltaan erittäin kilpailukykyinen ja tarjoaa sopivan ajopelin suomalaisten tarpeisiin, Heikkinen kertoo.

Veljekset Laakkonen Oy:n Itä-Suomen aluejohtaja Joona Laakkonen.

Jalkautuvaa johtajuutta

Aluejohtaja Joona Laakkonen vastaa Laakkonen autokonsernin Itä-Suomen alueesta. Syyskuun alusta tehtävässä toiminut Joona Laakkonen vastaa Joensuun, Kuopion, Varkauden ja Lieksan toimipisteiden toiminnasta. Kilometrejä kertyy, mutta toimenkuvan vaatima jalkautuminen on autokaupan ammattilaiselle myönteinen ja motivoiva asia. Asenne ja intohimo toimialaa kohtaan on saatu jo äidinmaidossa, myös arvomaailma perustuu autokaupan parhaimpiin perinteisiin.
– Asiakastyytyväisyys ja korkea palvelutaso sekä laadukkaat tuotteet ovat se kolmikanta, johon toimintamme perustuu. Kuopion autoliike on monilla mittareilla vertailtuna aivan kärkeä niissä asioissa, joita me Laakkosella arvostamme. Kaikki perustuu ammattinsa osaavien ihmisten takuuvarmasti tekemään työhön. Koko porukka osaa hommansa huollosta myyntiin ja kaikkeen, mitä tällä tontilla tapahtuu. On ilo käydä toteamassa, että asiat rullaavat kuten pitääkin ja ideoimassa paikallisen tiimin kanssa uusia kuvioita asiakkaidemme eduksi. Kuopio on alueemme autokaupassa aivan keskeinen kaupunki ja asiakastyytyväisyyden mittarit näyttävät Kallantien tiimille ykköspaikkaa. Itä-Suomen vahvassa kasvukeskuksessa Laakkonen on siellä missä sen pitääkin olla, Joona Laakkonen linjaa.

p

Laakkonen Kuopio

Kallantie 10 – 12, 70400 Kuopio
Automyynti
ma – pe 9 – 17, la 10 – 15
BMW
puh. 010 309 6190
Mazda
puh. 010 309 6180
Opel
puh. 010 309 6155
Vaihtoautot
puh. 010 309 6150
www.laakkonen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.