Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Laatua ja palvelua Puijon Pyöräpisteestä

Erikoisliikkeet

Meillä on hyvä valikoima eri merkkisiä laatupyöriä erilaisiin käyttötarkoituksiin, Tomi Inkeroinen esittelee.

Puijon Pyöräpiste on pyöräilyn täyden palvelun erikoisliike. Polkupyörien, pyörien varaosien ja pyöräilytarvikkeiden myynnin lisäksi yritys myös huoltaa ja korjaa eri merkkisiä pyöriä.

Savonkadulla Kuopion keskustassa, hyvien pysäköintimahdollisuuksien äärellä, toimiva Puijon Pyöräpiste myy kaikkia pyöräilytuotteita lastenpyöristä maantie- ja maastopyöriin. Yrityksen edustamat pyörämerkit ja pyöräilytarvikkeet ovat erittäin arvostettuja ja monet alansa merkkijohtajia.
– Maastopyöräily on koko ajan kasvattanut suosiotaan. Myös maantie- ja triathlonpyöriä sekä erilaisia maastopyöräilyn alalajeihin kuuluvia pyöriä, esimerkiksi enduropyöriä kysytään koko ajan enemmän. Meillä on myynnissä kaikkiin näihin pyöräilyn lajeihin sopivat, tunnetut pyörämerkit, yrittäjä Tomi Inkeroinen kertoo.
Kotimainen Helkama, josta löytyvät kaikki mallit, on yksi Puijon Pyöräpisteen merkkituotteista. Muita laatupyöriä ovat Tunturi, Crescent, Nishiki, Felt, Orbea, BH ja Haibike.

Sähköpyörien suosio jatkaa kasvuaan

Myös sähköavusteiset polkupyörät ovat osoittautuneet suosikkituotteiksi, joilla ajetaan ympäri vuoden. Sähköavusteinen pyörä tunnistaa polkuvoiman, jolloin sähkömoottori avustaa ylämäessä sopivasti.
– Mielestäni sähköavusteistakin pyörää ostaessa kannattaa painottaa laatua, sillä laatupyörää on mukava käyttää ja sillä on pitkä käyttöikä. Me suosittelemme keskiömoottorilla varustettuja pyöriä joiden hinnat alkavat noin 2 000 eurosta Inkeroinen sanoo.
Puijon Pyöräpiste myös huoltaa kaikenlaiset polkupyörät, myös sähköavusteiset pyörät. Perushuollossa ammattilaiset käyvät läpi kaikki toiminnot, korjaavat mahdolliset viat ja puutteet ja varmistavat, että pyörä on jälleen toimintavalmiina ja turvallisena asiakkaan käyttöön.

Pyöräilytapahtumia luvassa keväällä

Puijon Pyöräpisteen viikonloppunäyttelyssä 29. – 31.3. maahantuojien edustajat ovat asiakkaiden tavattavissa kertomassa muun muassa erikoismalleista.
Keskiviikkona 22.5. Puijon tornilla yleisö voi koeajaa sähköpyöriä. Maahantuojien mallipyörät ovat esillä klo 15 – 19.

p
Puijon Pyöräpiste

Savonkatu 22, 70110 Kuopio
017 263 3273
ma – pe 10 – 17, la 10 – 14
info@puijonpyorapiste.fi
www.puijonpyorapiste.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.