Turvavyö kiinni – avaruusmatka alkaa!

Suuren suosion saanut, Suomen suurin pakohuonepeli Kekkosen kätyrit on saanut rinnalleen toisen pakohuoneen. Astar vie osallistujat avaruusmatkalle kohti Astar-planeettaa!

Lokakuun alussa avautunut Astar on peli, joka yhdistelee avaruusmatkailua ja elinolosuhteiltaan asuinkelpoisen planeetan etsintää. Pelaajat muodostavat tutkimusryhmän, jonka tehtävä on tehdä tutkimuksia, ottaa näytteitä ja selvittää, onko kaukaisessa galaxissa sijaitseva planeetta asuinkelpoinen.
Avainasiakaspäällikkö Teemu Soininen kertoo, että uusi pakohuonepeli tarjoaa työyhteisöille sekä polttari- ja kaveriporukoille erinomaisen mahdollisuuden pitää hauskaa ja testata tiimityön toimivuutta jännittävissä olosuhteissa.
– Pelaamaan mahtuu yhtä aikaa toistakymmentä henkilöä, mutta jo kolmen hengen ryhmässä pystyy saamaan pelin läpi, joten peli soveltuu monenkokoisille ryhmille.

Ainutlaatuinen kokemus

Astarin tarina ja miljöö on uniikki ja Kunnonpaikan itsensä kokoama ja suunnittelema. Tämä takaa sen, ettei toista samanlaista peliä tule muualla vastaan. Elämyksellisyys ja itsetekeminen ovat Kunnonpaikan toiminnan kulmakiviä, myynti- ja markkinointipäällikkö Venla Kokkonen muistuttaa.
– Tärkeä osa visiotamme on tarjota asiakkaille vuosittain uusia, räväyttäviä ja autenttisia elämyksiä. Tänä vuonna avaruusmatka alkaa Kunnonpaikasta, tervetuloa kokemaan jotakin ainutlaatuista!

 

 

p

Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela
Varaukset:
myynti@kunnonpaikka.com tai
puh. 044 747 6560
www.kunnonpaikka.com
Myös Facebookissa