Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lapin tunnelmaa ja elämyksiä

Kesä Kuopiossa, Majoitus ja matkailu

Kotimaan matkailu on tämän kesän juttu, sanoo Lapland Hotels Kuopion hotellinjohtaja Miia Siltala ja näyttää esimerkkiä. Rinkka selkään ja kohti Lapin taikaa!

Lapland Hotels Kuopio tarjoaa korkeatasoista majoitusta, monipuolisia juhla- ja kokoustiloja sekä pohjoisen raaka-aineita paikallisella twistillä hyödyntäviä ravintolapalveluita. Yhdistelmä kuopiolaisuutta, Lapin tarinoita ja aitoja makuja suoraan pohjoisesta.

Haasteellinen kevät ja viiveellä käynnistynyt matkailukesä ovat tuoneet tuoreita näkökulmia kotimaan matkailuun. Suomessa on valtavasti nähtävää ja koettavaa. Lappi, sen luonto, ruokakulttuuri ja rento asenne elämään kiinnostaa yhä enemmän. Lapland Hotelsin juuret ovat Olostunturilla ja se tarjoaa aitoa Lapin tunnelmaa Suomen suurimpana yksityisenä hotelliketjuna.
Lapland Hotels Kuopion hotellinjohtaja Miia Siltala kertoo, että kevätkausi käytettiin hyödyllisesti, uutta ideoiden ja palvelua entisestäänkin terävöittäen. Kotimaan matkailu on ajankohtaisempaa kuin aikoihin, ja Lapland Hotels Kuopio vastaa haasteeseen monipuolisesti.
– Hotellimme sijainti keskellä Suomea on ihanteellinen. Kun tullaan etelästä, on Kuopio juuri oikea paikka napata rinkka selkään ja suunnata kohti pohjoista ja Lappia. Jo keväällä suomalaiset löysivät luontopolut ja avarammat maastot. Lapin luonto antaa mahdollisuuden nauttia maisemista turvallisin välimatkoin ja nyt pitkät etäisyydet ovat puolellamme. Kuopion kaupunkihotellissa majoitutaan Lapin tunnelmaan viritetyissä huoneissa ja nautitaan Gallá Kitchen & Barin keittiön upeista annoksista, Siltala kertoo.

Aitoja Lapin makuja kukkarolle sopivasti

Lapland Hotelsin aitoihin pohjoisen makuihin perustuva keittiö nojaa vahvasti maailman puhtaimpiin raaka- aineisiin. Listat ovat jälleen uudistuneet ja suosittu yllätysmenu on entistäkin herkullisempi. Keittiön klassikoitakaan ei olla unohdettu. Poroa ja kalaa sekä marjoja sekä muita Suomen luonnon aitoja raaka-aineita käytetään edelleen samoilla periaatteilla, joilla Gallá Kitchen & Bar nousi jo ensimmäisenä toimintavuotenaan Suomen viiden parhaimman ravintolan joukkoon. Lapland Hotelsilla herkuttelu onnistuu monipuolisesti, annoksia on tarjolla useissa hintaryhmissä ja matkalaisen lompakolle sopivasti.

Kesäpassilla hotellikulut kuriin

Kun kesärinkka on kunnolla pakattu, ollaan reissussa mielellään pidempäänkin. Silloin kannattaa hyödyntää Lapland Hotelsin kesäpassi, jolla peräti joka kuudes yöpyminen on ilmainen.
– Kotimaan matkailun kesänä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Kun varaa majoituksen Lapland Hotelsin omien sivujen kautta, saa passin käyttöön ja leimoja keräät 27.9. asti. Kuudennen vapaayön voit käyttää missä tahansa Lapland Hotels -ketjun hotellissa vuoden loppuun asti. Etu on tietysti voimassa silloinkin, jos viipyy samassa hotellissa vaikka kuusi yötä. Täällä Kuopiossa ei sekään olisi ihme. Sellainen kesäkaupunki tämä Savonmaan pääkaupunki on, hotellinjohtaja Miia Siltala ennakoi hymyillen ja muistuttaa koronakevään yhä vaikuttavan monessa asiassa.
– Kaikissa hotelleissamme turvaohjeet huomioidaan tarkoin. Lapland Hotelsin päivityksiä kannattaa seurata verkkosivuiltamme ja sosiaalisesta mediasta, reagoimme aina nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja ohjeisiin, Miia Siltala vinkkaa.

Gallá Kitchen & Bar panostaa aitoon Lapin makumaailmaan, jonka salaisuus ovat maailman puhtaimmat raaka-aineet.

p
Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh 017 552 8801
www.laplandhotels.com/kuopio
Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com
Gallá Kitchen & Bar
puh 017 552 8803
www.kitchengalla.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.