Lasimestareilta lasit kaikkiin kohteisiin

Rakentaminen ja remontointi

Ari Piik (vas.) ja Hannu Holopainen siirtävät parvekelasia käsittelyyn. Takana on lasitettu malliterassi.

Palveleva erikoisliike Kuopion Lasimestarit toimittaa parveke- ja terassilasitukset, peilit, sisustus- ja rakennuslasit, tuulilasit sekä erikoislasit.
Lasitettu terassi suojaa säältä sekä antaa asuntoon lisää tilaa ja ilmettä. Lasimestarit myy kotimaisia, korkealaatuisia ja kestäviä lasituotteita ja tekee parveke- ja terassilasituksia esimerkiksi omakoti- ja rivitaloasuntoihin.
Palveluihin kuuluvat lasitusten lisäksi tarvittaessa myös terassirunkojen ja niiden perustusten teko. Uudehkoa mallistoa edustaa esimerkiksi Aava-terassilasitus. Terassilasituksilla on viiden vuoden materiaalitakuu.
– Meiltä saa lasitukset myös kerrostaloihin, joko yksittäisinä tai vaikka koko talon parvekkeisiin, yrittäjä Aki Piik kertoo.

Tuulilaseissa tekniikkaa

Lasimestarit on GlassDrive-ketjun jäsen eli korkealaatuisia laseja on tarjolla lähes kaikkiin automerkkeihin. Tarjolla on myös isoja laseja esimerkiksi kuorma-autoihin.
Autojen rikkoutuneiden tuulilasien vaihto käy Lasimestareilta näppärästi. Jos asiakkaalla on lasivakuutus, hän maksaa vain omavastuuosuuden ja loppulasku menee suoraan vakuutusyhtiölle.
– Nykyaikaisissa tuulilaseissa on paljon tekniikkaa mukana, joten asentajilla on oltava erityistä ammattitaitoa. GlassDrive-ketjun jäsenyys vaatii meiltä osaamista ja tarjoaa alan koulutusta.

p
Kuopion Lasimestarit

Telkkistentie 6
70460 Kuopio
puh. 044 062 2132
ma – pe klo 8 – 16.30
toimisto@kuopionlasimestarit.fi
www.kuopionlasimestarit.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.