Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lasiterassi lisää mukavuutta

Rakentaminen ja remontointi

Suomessa suunnitellut ja valmistetut lasiterassit sopivat hyvin täkäläiseen asumiseen ja tuovat mukavasti luonnonläheistä lisätilaa.

Lasiterassi lisää suojaista oleskelutilaa rivitaloon, omakotitaloon tai kesämökille. Avattavat lasiseinät helpottavat tuulettamista ja kulkemista. Liukuovet voidaan lukita, joten lasiterassi on myös turvallinen ratkaisu.
SK-Lasi asensi viime syksynä Tommi Rissasen paritalon järven puoleiselle patiolle noin 18 neliön lasiterassin. Rissanen itse rakensi terassin lankkulattian lehtikuusesta.
– Terassista tuli todella hyvä. SK-Lasi kyllä osaa niin suunnittelu- kuin pystytystyöt, rakennusyrittäjänä toimiva Rissanen kertoo ammattimiehen ja asiakkaan näkemyksenään.
– Samalla asennettiin myös ulkoterassin lasikaiteet. Kaikki valmistui noin viikossa ja lopputulos on oikein toimiva. Kyllä tässä kelpaa oleskella ja vaikka nauttia päiväkahvit, Rissanen tuumaa.

Monipuolinen valikoima

Jokainen SK-Lasin terassikohde mitataan ja valmistetaan yksilöllisesti. Tarjolla on liimapuu- ja alumiinirunkoisia lasiterasseja, erilaisia sävylaseja, rungon sävyjä ja lasijakoja asiakkaan toiveiden mukaisesti.
SK-Lasi tekee lasiterassin tarvittaessa perustuksista lähtien täysin valmiiksi. Kaikki SK-Lasi Oy:n asentamat lasiterassit ovat lujuuslaskettuja ja turvallisia.
SK-Lasin yrittäjä Sami Koistinen muistuttaa, että suunnitteluvaiheessa kannattaa tarvittaessa olla yhteydessä paikalliseen rakennusvalvontaan, sillä rakennusmääräykset vaihtelevat kunnittain. Tarvittaessa SK-Lasi myös hoitaa luvat ja lupakuvat.

p
SK-Lasi Oy

Volttikatu 12, 70700 Kuopio
puh. 0400 157 707
ma – to 8 – 16.30, pe 8 – 14,
la sop. muk.
kuopio@sk-lasi.fi
www.sk-lasi.fi
www.lacerta.fi
myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.