Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lasitus tuplaa terassikauden

Sisustus ja kalustus

Yläkerran parvekkeella kelpaa rentoutua riippukeinussa tai lueskella, olipa ulkona millainen myräkkä tahansa, Matti ja Raija esittelevät Lumonin asentamaa lasitusta.

Tuulelta ja tuiskulta suojaava lasitus tuo enemmän mahdollisuuksia terassin käyttöön myös viileämmällä kelillä normaalin terassisesongin ulkopuolella. Terassi ja kalusteet pysyvät suojassa ja lumipyry ei kasaa kinosta terassille. Kun kevät koittaa, on terassi heti valmiina
juhla- ja kahvihetkiin.

Omakotitalossa Kuopion Saaristokaupungissa asuvat Raija ja Matti Honkanen saivat sateisen kesän 2017 keleistä tarpeekseen. Parvekkeella ja terassilla ei juurikaan voinut olla ja kalusteet piti tuon tuosta tuoda suojaan sisälle. Honkaset päättivät hankkia lasituksen, mutta eivät hyväksyneet ensimmäistä vastaan tullutta tarjousta.
– Vertailimme eri valmistajien tarjontaa ja perehdyimme asiakaskokemuksiin. Haimme ennen kaikkea laatua, koska kyseessä on joka tapauksessa arvokas ja pitkäaikainen investointi. Valintamme oli lopulta varsin selvästi Lumon, jonka toimittamana yläkerran parveke sai lasituksen vuosi sitten, Savonlinnassa sijaitsevan kesämökkimme kolmimetrinen terassi sai omansa kesällä ja nyt olemme tilanneet lasituksen myös alakerran terassille, Honkaset kertovat.

Laatutyötä lattiasta kattoon

Lumonin laadukas lasitustyö on parantanut myös turvallisuutta ja käytännöllisyyttä. Terassikalusteet ja muut tavarat ovat lukitussa tilassa turvassa kesälläkin, mutta laatulasi suojaa muutenkin.
– Lasitukset ovat turvalasia alhaalta ylös asti, joka on tärkeää tuulikuorman ja mahdollisten törmäysten varalta. Olemme erittäin tyytyväisiä myös mekanismeihin, jotka toimivat sujuvasti eivätkä kaipaa minkäänlaista riuhtomista. Kovallakin tuulella lasitus on äänetön, nukumme samassa kerroksessa eikä kovallakaan tuulella mitään kitinöitä tai kolinoita ole havaittu. Sopimusten pitävyys on laatua sekin. Se mitä Lumonin Sampo Kanniainen on tuotteesta ja sen asennusten aikatauluista luvannut, on pitänyt tarkalleen, Raija ja Matti arvioivat kokonaisuutta.
Lumon yhtiöt on parvekejulkisivu- ja terassituotteiden myyntiin, valmistukseen ja asennukseen keskittynyt kansainvälinen toimija, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa, Kempeleessä ja Kanadassa. Lumonin tuotevalikoima kattaa parvekelasit, lasiterassit, auringonsuojaverhot sekä erilaiset parvekejulkisivuratkaisut.

p
Lumon Suomi Oy

Sorsasalontie 5, 70420 Kuopio
puh. 020 740 3200
www.lumon.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.