Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lelukauppa on kesäkauppojen ykkönen!

Erikoisliikkeet, Kesä Kuopiossa, Lapset

Nyt nautitaan kesästä, lelukauppa Partaselta löytyvät tarvittavat rantavarusteet, Minna Kunnasluoto vinkkaa matkalla rannalle.

Lelukauppa Partanen on kesäihmisen toivekauppa. Sieltä löytyvät niin hellepäivien rantalelut kuin sadepäivien lautapelitkin todella laajasta valikoimasta. Iso lelukauppa keskellä Kuopiota on myös monen matkailijan kesälomareissun pakollinen käyntikohde.

Kesä on täydessä vauhdissa ja kaikille keleille löytyy mukavaa puuhaa Partaselta. Kesän leikkeihin ja vapaa-aikaan löytyy monenlaista kivaa. Perinteisiä suosikkeja ovat tietenkin mitä erilaisimmat rantapallot, kellukkeet, uimapatjat ja muut puhallettavat tuotteet.
– Kaikki tietävät, että kassillisessa rantatavaraa riittää puhaltamista, niinpä meillä täällä Partasella onkin tarjolla täyttöpalvelu. Halutessaan tuotteet saa mukaan rantavalmiina. Täytön ja ilman saa tietenkin kaupan päälle, Minna lupaa ja kertoo kesän ja syksyn sadesäille löytyvän niillekin jotain aivan erityistä.
– Anatolian-palapelit ovat nyt todellinen hitti. Upeilla kuva-aiheilla varustetun tuhatpalaisen kun naplaa kokoon, kuluu aika kuin siivillä ja lopputuloksena on upea kuva vaikka seinätauluksi, Minna vinkkaa.

Vitosella kotiin ja lystiä leikkirahalla

Koronakevään jälkeen moni on kysynyt mitä Lelukauppa Partaselle kuuluu. Yrittäjä Minna Kunnasluoto vastaa, että oikein hyvää kuuluu. Asiakkaiden iloksi palveluja on tullut jopa lisää.
– Kevään haasteisiin vastattiin meillä esimerkiksi suositulla vitosella-kotiin kuljetuspalvelulla, minkä kautta tavarat meiltä ja muutamalta muulta ydinkeskustan kivijalkakaupalta sai näppärästi kotiovelle. Palvelu on joustava ja tarjolla edelleen, eli jos haluat vaikka rantalelut valmiiksi puhallettuna suoraan rannalle niin onnistuu, Minna lupaa ja muistuttaa että kesäostoksissa voi hyödyntää myös hauskaa leikkirahaa.
– Leikkiraha on 5 euroa kun ostos on yli 20 euroa (yksi seteli/ostos). Saat leikkirahaedun näyttämällä tätä julkaisua tai lelukirjaa. Leikkiraha käy myös verkkokaupassamme www.lelupartanen.fi -kampanjakoodilla leikkiraha. Leikkirahaetu on voimassa Oikeissa lelukaupoissa eli meidän lisäksemme Turun ja Raision Leluliike Gasagrandessa ja Riihimäen Pienessä Lelukaupassa, Minna Kunnasluoto kertoo lelukaupan kesästä.

p
Lelukauppa Partanen

Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18
70110 Kuopio
puh. 017 282 7511
ma – pe 10 – 18, la 10 – 16
Elokuun alusta
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
myynti@lelupartanen.fi
www.lelupartanen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.