Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Maittavaa kotiruokaa iloisella ilmeellä

Ravintolapalvelut

Pia Harle Kuljetusinstituutista ja ravintoloitsija Pia Tiilikainen toimivat saman katon alla.
– Kun valitsimme toimitiloja, oli tällä mahtavalla lounasravintolalla keskeinen merkitys. Ruoka saa aina koulutuspalautteissamme vähintään täydet pisteet, eikä ihme. Piia hoitaa loistavasti myös tilausruokailut vaikkapa lauantaisin, joustavasti meitä asiakkaita kuunnellen. Ja ruoka, sehän on aina takuuvarmaa laatua. Ei tarvitse kaupungille lähteä lounaalle, Pia Harle kertoo.

Pian Herkkuhetken lounas on herkkusuiden suosikki

Lounaskahvila Pian Herkkuhetki palvelee asiakkaitaan Likolahdessa. Maittavasta kotiruokalounaasta tunnettu lounaskahvila osoitteessa Telkkistentie 2 on noussut todelliseksi ruokailijoiden suosikiksi. Lounasaikaan riittää vilinää, asiakkaita riittää senioreista sihteereihin ja raavaisiin työmiehiin. Kävimme jututtamassa asiakkaita
lounasaikaan ja kysäisemässä miltä ruoka maistuu.

”Hei vuan, tuas tultiin!” Pian Herkkuhetkessä on välitön tunnelma ja viikon kuulumiset vaihdetaan aina varmasti.

– Kyllä maistuu ja taidetaan ottaa pikkuisen lisääkin. Ensio ja Maire Rissanen hurauttavat Tiihottarentieltä kaksi kertaa viikossa lounastamaan Pian Herkkuhetkeen. Syykin on selvä.
– Ihana tulla valmiiseen pöytään, jossa on aina aitoa kotiruokaa eikä mitään valmiseineksiä. Täällä on kiva koota juuri itselle sopiva annos kunkin päivän tarpeisiin. Erityismaininta salaattipöydälle, väriä ja tuoreutta olla pittää!

Pian Herkkuhetken salaattipöytä saa kiitosta kaikilta asiakkailta.

Atoy Rekkahuollon Hannu Eskelinen nauttii maittavan lounaan päälle jälkiruoan ja hörppää kahvit.

– Kyllähän tämä on minulle ihan ykköspaikka lounastaa. Lähellä työpaikkaa, aina takuuvarmasti maittava ruoka runsaine salaattipöytineen ja hyvä asiakaspalvelu – pystyn kyllä suosittelemaan, Hannu kommentoi.

KiPaJyKän Jyrki Kähkönen on hänkin Pian Herkkuhetken kanta-asiakas. Kiireinen mies arvostaa hinta-laatusuhteeltaan korkeatasoista lounasta.

– Lounas on laatuluokkaa, kuten myös Pian muut palvelut. Yrityksemme saa tarvittavat pitopalvelut palavereihin ja näissä tiloissa onnistuvat myös kokoukset ja juhlatkin. Homma pelaa joustavasti ja ei tarvitse todellakaan arpoa mahtaako maistua, Kähkönen kommentoi.

Tämä lusikka on varattu Jyrki Kähköselle, joka haluaa nauttia jälkiruokansa pikkulusikalla. Pia haluaa ottaa huomioon niin asiakkaidensa ruoka-ainerajoitukset kuin lusikkatottumuksetkin

 

p

Yritys
yhteystiedot

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.