Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Maximaalinen viihdekokonaisuus

Ravintolapalvelut

Ravintolapäällikkö Antti Talvinen, Uusi Maxim Oy:n hallituksen pj. Timo Kärkkäinen ja Ravintolamestareiden myyntipäällikkö Toomas Tuovinen kilistävät tuloksellisen yhteistyön merkiksi.

Ohjelmaravintola Maxim ja Ravintolamestarit aloittivat syksyllä yhteistyön. Ravintolamestarit vastaa Maximin ravintolatoiminnoista ja Uusi Maxim Oy keskittyy ohjelmatoimintaan. Ammattilaisten yhteispelin tuloksista on päästy nauttimaan jo vuoden 2019 pikkujoulukaudella.

Maxim tunnetaan Kuopiossa konsertteja, klubikeikkoja, stand-up esityksiä ja komediallisia teatteriesityksiä järjestävänä tasokkaana ohjelmaravintolana. Esitykset alkavat aina yleisöystävällisesti kello 19. Tilaisuuksiin voi tilata etukäteen ruokailupaketteja, joista vastaa nyt Ravintolamestareiden kokenut tiimi.

Laatua ja tuoreutta

Ravintolamestareiden Antti Talvinen ja Toomas Tuovinen kertovat Maxim-yhteistyön alkaneen vauhdilla.
– Yhteistyösopimus tehtiin lähes pikkujoulukauden kynnyksellä, eli hommiin käytiin käsiksi heti rivakasti. Kokeneelta ryhmältä homma taittui alusta lähtien mallikkaasti ja Maximin ruokatuotteesta vastaavan Kuopion Klubin keittiön keittiömestari Janne Tirri yhdessä vuorovastaava Sonja Morosoffin kanssa ovat luoneet jälleen maittavia kokonaisuuksia.. Myös Maximissa näkyy lähiruoka ja paikallisten tuottajien raaka-aineet, juomapuolella paikalliset panimot ovat vahvasti esillä. Laatu edellä mennään, ajatuksella ja käsityönä tehdään myös Maximin ruoka ja juoma, miehet lupaavat. Myynnistä vastaava Tuovinen muistuttaa Maximin varauslistan täyttyvän pitkällä aikajänteellä.
– Kun kyseessä on iso kokous tai juhlatilaisuus, kannattaa ottaa yhteyttä ajoissa. Näin saamme varmistettua saumattoman kokonaisuuden niin tilan, tarjoilujen ja myös ohjelman puolesta, Tuovinen vinkkaa.

Korkeatasoinen viihdekokonaisuus

Maximin vetovastuuseen syksyllä astunut Timo Kärkkäinen toteaa Maximin hakevan monipuolisuudessaan ja muokattavuudessaan vertaistaan.
– Itselläni on pitkä kokemus mitä erilaisimmista keikkapaikoista eri puolilta Suomea, ja Maxim edustaa kyllä puitteiltaan ja konseptiltaan aivan ehdotonta kärkeä. UIT:n johdossa olen tottunut menemään laatu edellä, ja Maximissa on nyt loistava sauma toteuttaa tätä ajatusta edelleen. Yhteistyö Ravintolamestareiden kanssa istuu laatuajatteluuni saumattomasti. Huippuammattilaisten kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä, nyt ruoka- ja juomapuoli on varmoissa käsissä, kertoo Kärkkäinen ja muistuttaa että Maxim on myös loistava paikka erilaisten yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestämiseen.
– Kuopio on nousussa myös kokous- ja kongressikaupunkina ja olemme osa tätä kehitystä. Maximin tilat sopivat hyvin kokoukseen ja seminaariin, missä on koolla jopa 300 osallistujaa. Meillä on auditorion ja avaran salin edut samassa paikassa ja kaikki tarvittava tekniikka äänestä valoon löytyy, tarvittavista tarjoiluista puhumattakaan. Tervetuloa Maximiin, Kärkkäinen toivottaa.

Myös Maximissa kattaukset ovat runsaat ja maistuvat.

Muun muassa Diandra ja Knipi ovat tulevan talvikauden esiintyjiä Maximissa.

p

Maxim

Haapaniemenkatu 34, 70110 Kuopio
myyntipäällikkö Toomas Tuovinen
puh. 044 581 0453
myynti@ravintolamestarit.net
Maximin lipunmyynti auki
tiistai – perjantai
klo 11:30 – 16:30, sekä 2h
ennen esityksen alkua.
Lippu- ja ruokavaraukset
tiistai – perjantai
klo 11:30 – 16:30, puhelin 050 472 9901
Maximin ohjelmisto löytyy verkkosivulta www.maximkuopio.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.