Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

MessiLive.fi – työnantaja ja työnhakija kohtaavat

Asiantuntijapalvelut, Yrityspalvelut

Tehtäväni on tehdä MessiLive.fi -lähetykseen osallistumisesta asiakkaille mahdollisimman helppoa. Parasta on kuulla, että asiakas on löytänyt sen avulla työntekijän tai työpaikan, tapahtumatuottaja Taina Jutila pohtii.

Yksi esimerkki Pohjois-Savon TE-toimiston viime vuosien innovaatioista on MessiLive.fi. Vuorovaikutteinen rekrytointikanava on otettu vastaan innolla niin työnhakijoiden kuin työnantajien keskuudessa. MessiLive.fi on suoratoistokanava, jossa työnantajat pääsevät kertomaan omasta yrityksestään ja siitä, millaisia työmahdollisuuksia yrityksestä löytyy.
– Palvelu toimii millä tahansa toimialalla ja minkä tahansa kokoisille työnantajille. Lähetys madaltaa kynnystä hakea töitä. Lähetyksen aikana työnhakija voi kysyä mieltä askarruttavat asiat ja saa rehellisen kuvan työnantajasta ja työstä. Lähetyksen jälkeen hän voi ratkaista, hakeeko työtä vai ei. Työnantaja saa lisää näkyvyyttä ja hakemuksia motivoituneilta hakijoilta, tapahtumatuottaja Taina Jutila kertoo.
Hänen tehtävänään on ideoida, suunnitella ja sopia lähetysten sisällöistä ja aikatauluista asiakkaiden kanssa.
– Olennaista on, että lähetykseen osallistuminen on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa. Myös palautteen kerääminen on tärkeää, sillä sen avulla voimme edelleen kehittää palveluamme eteenpäin.
Jutila tuntee onnistumista työstään erityisesti silloin, kun asiakas on löytänyt työntekijän tai työpaikan tai muuten hyötynyt lähetyksestä.
– MessiLive.fi:n avulla säästetään kaikkien osapuolten aikaa, kun sopivimmat työnhakijat hakevat työtä.

p
MessiLive.fi

Taina Jutila
taina.jutila@te-toimisto.fi
p. 0295 043 582

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.