Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Messuosastojen ja mainostöiden osaava Tekijä

Erikoisliikkeet

Tällä porukalla syntyvät messuosastot ja mainostyöt. Messujen Tekijät vasemmalta oikealle: Anna Maija, Joe, Simo (takana) ja Sami.

Messujen Tekijöiden alkuvuosi on huisketta täynnä. Kevään messuihin valmistautuminen vaatii huolellista suunnittelua ja tiivistä yhteydenpitoa, jotta kukin osasto on asiakkaalle edustava ja toimiva kokonaisuus.

Messujen Tekijöillä on vuosikymmenten kokemus messuosastojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Yritys toteuttaa asiakkailleen yksittäisiä osastoja ja toimii päärakentajana monissa isoissa tapahtumissa. Tuttuja ovat esimerkiksi Rakenna ja Asu, Kallavesj’, Erätaika, Savon Sampo Varkaudessa sekä Pielisen messut Pohjois-Karjalassa.
– Päärakentajana toteutamme yhteen tapahtumaan yleensä kymmeniä osastoja. Tuomme ja asennamme valmiiksi kalusteet, valaistuksen, kuvatulosteet, esitystekniikan ja kaiken muun, mitä asiakas osastolleen haluaa, kertoo Anna Maija Korkelainen.
Periaatteena on tehdä messuille osallistumisesta asiakkaalle helppoa. Messujen jälkeen osaston rakenteet säilyvät varastossa seuraavaa näyttelyä varten.
– Kun asiakas ilmoittaa seuraavan messupaikan, kuljetamme ja pystytämme osaston sinne. Tällä tavalla laadukkaita rakenteita käytetään useamman kerran ja saadaan aikaan säästöjä.

Kaikki mainontaan

Messujen Tekijät toteuttavat kaikenlaiset mainostyöt suunnittelusta asennukseen. Taitavissa käsissä syntyvät ikkunoiden ja ajoneuvojen teippaukset, suurkuvatulosteet sekä mainosbanderollit – unohtamatta opasteita, kilpiä, mainostelineitä, yrityslogoja ja käyntikortteja.
Joustavuutta tuotantoon tuo hiljattain hankittu ympäristöystävällinen Latex-tulostin. Se nopeuttaa palvelua entisestään, sillä kuvatulosteet eivät vaadi kuivatusta vaan ovat heti asennusvalmiita.

p
Messujen Tekijä Oy

Volttikatu 12, 70700 Kuopio
puh. 010 231 8000
info@messujentekija.fi
www.messujentekija.fi
Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.