Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mikko tuli tiimiin

Muut

XPress-tiimi sai syksyllä myyntitiimiinsä uuden jäsenen. Kokenut myynnin ammattilainen Mikko Kankkunen tuntee Kuopion alueen yrityselämän hyvin ja verkostoituminen on jatkunut tehokkaasti.
– Työt ovat alkaneet vauhdikkaasti. Savon XPress -lehti ja sen monikanavapalvelut tunnetaan hyvin ja yrityksen brändi on kiinnostava. Asiakaskohtaamiset ovat olleet todella positiivisia ja kokeneen XPress-tiimin tuki on ollut vahva kaikissa käänteissä. Meillä on energinen tekemisen meininki. Positiivista virtaa haluamme välittää myös asiakkaillemme, Mikko kertoo.
Paljon jalkatyötä vaativan myyntityön vastapainoksi Mikko on urheilumiehiä, lajinaan muun muassa istumalentopallo.

Mikko Kankkunen on uusin X-tiimiläinen.

Uudistuneena juhlavuoteen

Savon XPress- lehden taustalla oleva T-Sellmark Oy:n nimi muuttui 25.11.2019 alkaen Monikanavapalvelut Oy:ksi. Savon XPress -lehti ilmestyy edelleen vanhalla tutulla nimellä. Yritys jatkaa samalla omistuspohjalla, eikä nimenmuutoksella ole vaikutusta lehden ilmestymiseen. Taustayhtiön nimi haluttiin muuttaa paremmin nykyistä liiketoimintaa kuvaavaksi.
– Lehtitoiminnan lisäksi palvelemme asiakkaita entistä monipuolisemmin ja monikanavaisemmin alueemme innovatiivisena tiedonvälittäjänä. Monikanavapalvelut Oy:n yrittäjä ja Savon XPress -lehden päätoimittaja Tuija Vartiainen kertoo.

Muutimme Minnaan

Savon XPressin toimitus muutti joulukuussa uusiin tiloihin Kuopion keskustaan. Kauppakeskus Minnan kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa uudessa hermokeskuksessa XPress-tiimi on aitiopaikalla seuraamassa alueemme yritysten ja palvelujen kehitystä. Uusissa tiloissa onnistuvat hyvin myös workshopit ja kampanjapalaverit, luovuutta herkistävä tila on räätälöity innovatiivista monikanavaisuutta ajatellen. Kaupungin ytimessä toimitus on lähellä niin lukijoitaan, yhteistyökumppaneitaan kuin kehittyvän kasvukeskuksen juttuaiheitakin.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.