Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Modernia Lappia Savon sydämessä

Majoitus ja matkailu, Ravintolapalvelut

Kirnu on tyylikäs lounge niin juhlaan kuin palaveriinkin. Elene Chiksoeva ja Jenni Raatikainen esittelevät mielellään myös tätä tilaa.

Asema- ja Puijonkadun kulmauksessa on kesäkuun alusta palvellut Lapland Hotels Kuopio, joka on tuonut kaupunkiin laadukasta majoitusta, uudenlaista kokoustilaa sekä pohjoisen raaka-aineet ja maut kuopiolaisella twistillä.

Kuopion hotelli- ja ravintolatarjonta sai kesäkuussa joukkoonsa uuden, odotetun tulokkaan, Lapland Hotels Kuopion. Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2400 huonetta ja huoneistoa sekä yli 9 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomea. Kesäkuun alussa avattu Lapland Hotels Kuopio on onnistunut yhdistelmä kuopiolaisuutta ja Lapin tarinoista syntyvää mystiikkaa. Lappilaisuus näkyy harkituissa yksityiskohdissa ja yleisilmeen rauhallisuutena.
– Moderni lappilaisuus näkyy ja tuntuu hotellin ilmeessä. Lappi ja sen luonto ovat vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme. Nyt on tarjolla ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, joka palvelee niin paikallisia kuin matkailijoitakin sekä myös yrityksiä, hotellinjohtaja Miia Siltala lupaa.

Monipuolisia kokoustiloja

Lapin kohteiden mukaan nimetyissä kokoustiloissa tarjolla on aina langaton laajakaista, datatykki ja valkokangas. Hotellin kokoustilat sijaitsevat pohjakerroksessa erillään hotellin muusta toiminnasta, jonka ansiosta kokousjärjestelyt voidaan räätälöidä hyvin joustavasti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Myyntipäällikkö Elena Chiksoeva kertoo kokoustilojen yhteydessä olevan Kirnu-loungen monikäyttöisyydestä.
– Tässä upeassa tilassa vietetään tyylikkäät pikkujoulut, pidetään erilaisia cocktail-tilaisuuksia ja muita juhlia. Esittelemme mielellämme eri tilamme ja ideoimme kanssanne unohtumattomat juhlat tai kokoukset. Tervetuloa tutustumaan pohjoisen mystiikkaa henkiviin tiloihimme, Elena ja Jenni Raatikaien toivottavat.

Tunnelmaa ja hyvää palvelua

Gallá Kitchen & Barin yhteydessä oleva Javri-kabinetti on puolestaan loistava tila yhdistää kokous, palaveri tai pieni juhlahetki ravintolan keittiön antimiin. Ravintolapäällikkö Päivi Marttinen kertoo tilan olevan todella monikäyttöinen.
– Javrissa onnistuu niin aamupalatilaisuus, lounaskokous kuin erilaiset iltatilaisuudetkin. Tunnelmallinen ja tyylikäs tila muokkautuu helposti asiakkaiden tarpeisiin. Javri on joustavasti käytössä heti aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan ja myyntipalvelumme auttaa mielellään tilaisuuden järjestelyissä, Marttinen kertoo.

Aidot Lapin maut

Lapland Hotelsin aitoihin pohjoisen makuihin perustuva keittiö nojaa vahvasti maailman puhtaimpiin raaka- aineisiin. Gallá Kitchen & Bar tarjoaa Lapin arvostetuimpia raaka-aineita, kuten riekkoa, kuningasrapua ja rautua. Lapin aidot maut yhdistyvät tyylikkäästi savolaiseen ruokaperinteeseen. Aamupalalla tarjottava Lapland Hotelsin omalla reseptillä tehty kalakukko on saanut ihastuneen vastaanoton. Kun sen rinnalla on tarjolla lappilainen versio mustastamakkarasta, erilaisia smoothieita, aina tuoretta leipää ja muita herkkuja, voidaan puhua todella elämyksellisestä aamiaisesta, jolla jaksaa pitkälle päivään.

Tervetuloa, Javri on katettu, Päivi Marttinen toivottaa.

p
Lapland Hotels Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio
kuopio@laplandhotels.com
puh 017 552 8801
www.laplandhotels.com/kuopio
Gallá Kitchen & Bar
puh 017 552 8803
www.kitchengalla.fi
Myyntipalvelu
puh. 017 552 8802
sales.kuopio@laplandhotels.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.