Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mutkatonta vuokravälitystä

Asiantuntijapalvelut

Kaikki palvelut asunnon vuokraukseen Savonkadulta. – Tervetuloa juttelemaan, toivottavat Juhani Hippi ja
Katri Hippi.

Kuopion Vuokrakonsultti hoitaa kaiken asunnon vuokraamiseen liittyvän asuntonäytöistä sopivan vuokralaisen etsintään, luottotietojen tarkastukseen ja vuokrasopimuksen tekoon asti. Palvelu ei pääty siihen, vaan kokeneen vuokravälittäjän asiantuntemus on käytössä vuokrasuhteen aikanakin.
– Neuvomme sekä vuokranantajia että vuokralaisia kaikissa vuokra-asumiseen liittyvissä asioissa. Voimme tehdä muuttotarkastukset vuokrasuhteen päätyttyä ja sopimuksesta monet muutkin asunnon hoitoon liittyvät asiat. Saammekin paljon palautetta joustavasta palvelustamme, Juhani Hippi kertoo.
Vuokrakonsultin tarjontaan kuuluvat myös remonttipalvelut. Hipin mukaan ne ovat olleet kysyttyjä: useat vuokranantajat haluavat tutun yrityksen tekemään pintaremontin tai keittiöremontin tai vaihtamaan kiintokalusteet.
Remontointi myös kannattaa. Erityisesti vanhemmassa asunnossa pienikin uudistus nostaa asunnon ilmettä ja helpottaa vuokralaisen löytämistä.
– Hyväkuntoiset asunnot ovat aina kysyttyjä. Moni vuokralainen etsii ilmeeltään siistiä asuntoa, jossa on toimiva keittiö ja astianpesukone sekä kylpyhuone ja paikka pyykinpesukoneelle, Hippi sanoo.
Vuokrakonsultti on ainoa yksityinen vuokra-asuntojen välitykseen ja siihen liittyvään oheistoimintaan erikoistunut yritys Kuopiossa. Sisaryritys Isännöintisatama Oy tarjoaa isännöintipalvelut taloyhtiöille.

p
Kuopion Vuokrakonsultti/Isännöintisatama Oy

Savonkatu 25, 70100 Kuopio
ma – to 9 – 16.30, pe 9 – 14
puh. 040 700 9865
vkinfo@vuokrakonsultti.com
isannointisatama@gmail.com
www.vuokrakonsultti.com
Olemme myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.