Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Näkymät kirkkaiksi Lasinpojilla

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Lasinpojat kalibroi ADAS-turvajärjestelmät autovalmistajan ohjeiden mukaisesti, Jalar Kerdmann kertoo.

Kun tuulilasi rikkoutuu, on apu lähellä. Lasinpojat tarjoaa monipuoliset palvelut aina kiveniskemien ja pienien vaurioiden korjauksesta tuulilasin vaihtoon sekä turvajärjestelmien kalibrointiin asti.

Ajoneuvolasin rikkoutuessa lasinkorjaukseen tai -vaihtoon halutaan mahdollisimman pikaisesti. Ensiapuna vaurio tai kiveniskemä kannattaa suojata teipillä, ettei lika ja kosteus aiheuta enempää vaurioita.
Lasinpojat on kehittänyt toimintojaan jatkuvasti sillä silmällä, että palvelua voidaan antaa mahdollisimman tehokkaasti. Alkuvuodesta yritys muutti uusiin tiloihin Teräskadulla. Uuteen halliin mahtuu kerralla useampikin auto. Myös kuorma- ja linja-autot mahtuvat hyvin sisälle. Tehokkuudesta huolimatta laadusta ei tingitä.
– Käytämme ainoastaan laseja, jotka on valmistettu alkuperäisen valmistajan vaatimusten mukaisesti. Annamme lasille vuoden ja työlle elinikäisen takuun. Kannamme siis täyden vastuun työstämme, Jalar Kerdmann kertoo.
Suurempien tilojen lisäksi palvelua nopeuttaa myös se, että lasit löytyvät suoraan hyllystä, eikä niitä tarvitse tilata.
– Olemme myös lasien tukkumyyjä, joten valikoimamme on runsas ja monipuolinen. Tällä hetkellä varastossa on noin 2500 lasia. Verkkokaupastamme löytyvät lasien lisäksi myös lasilistat, liimat, työkalut sekä tarvikkeet eli kaikki, mitä lasikorjaamo tarvitsee.

Tuulilasinpyyhkijät turvallisuudentekijänä

Lasinpoikien valikoimissa ovat myös laadukkaat Bosch-pyyhkijät. Kerdmann muistuttaa, että asianmukaisessa kunnossa olevat tuulilasinpyyhkijät ovat merkittävä ajoturvallisuuden tekijä.
– Suosittelemme, että lasinvaihdon yhteydessä myös pyyhkijät vaihdetaan. Kuluneet sulat heikentävät näkyvyyttä ja naarmuttavat tuulilasin pintaa. Boschin erinomaiset tuotteet takaavat hyvän näkyvyyden niin sateella, sumuisella säällä kuin pimeässäkin.

Kalibrointipalvelut samasta paikasta

Nykyautoissa on paljon kameratekniikkaan perustuvia turva- ja mukavuusjärjestelmiä, jotka muun muassa auttavat kuljettajaa pitämään auton kaistan keskellä, turvavälin riittävänä sekä kiihdyttämään ja jarruttamaan auton vauhtia. Järjestelmien oikea toiminta on erittäin tärkeää niin oman kuin muiden liikkujien turvallisuuden kannalta.
Lasinpoikien palveluun kuuluu ADAS-turvajärjestelmien kalibrointi, joka suoritetaan autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti.
– Annamme tekemästämme kalibroinnista asiakkaalle kirjallisen todistuksen, Kerdmann muistuttaa.

 

Uuteen halliin mahtuu kerralla useampikin auto.

p
Lasinpojat Oy

Teräskatu 8, 70150 Kuopio
ma – pe 8 – 16
puh. 040 872 0844
info@lasinpojat.fi
www.lasinpojat.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.