Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Abloy Pulse oli As.Oy Torikatu 27:n tarpeita vastaava lukitusratkaisu. Vasemmalla Kuopion Turvalukon Jimi Väisänen, oikealla taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Savolainen.

Kadonneet avaimet ja kalliit uudelleensarjoitukset ovat yhä monen taloyhtiön säännöllisiä harmin paikkoja. Kuopion Turvalukko tarjoaa ABLOY PULSE -lukitusratkaisun, joka päivittää asumisturvallisuuden aivan uudelle tasolle.

Jimi Väisänen Kuopion Turvalukosta kertoo, että Abloyn PULSE -järjestelmä on yhä useamman taloyhtiön valinta. Sen varmatoimisuus ja helppokäyttöisyys on vakuuttanut niin isännöitsijät kuin asukkaatkin. Moderni lukitusjärjestelmä vaikuttaa myös asuntojen jälleenmyyntiarvoon.
– PULSE on monenlaisten kiinteistöjen vaatimuksiin sopiva lukitusratkaisu, joka soveltuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. ABLOY PULSE -järjestelmässä kulkuoikeudet voidaan ohjelmoida lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaisesti. PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin henkilön käyttämiin lukkoihin, esimerkiksi oman asunnon oveen, varaston riippulukkoon, kerhotiloihin sekä roskakatoksen lukkoon, Väisänen kertoo lukitusjärjestelmän eduista.

Kotirauhaa ja turvaa

As.Oy Torikatu 27 päivitti elokuussa lukitusjärjestelmänsä. Kuopion Turvalukko ja ABLOY PULSE saavat taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalta Pekka Savolaiselta positiivisen palautteen.
– Talossamme esiintyi epätoivottua häiriökäyttäytymistä, koska taloon oli pääsy asiattomillakin. Kotirauha on kaikille tärkeä ja taloyhtiössä halutaan pitää hyvä huoli asunnoista, ovathan ne useimmille elämän kallein hankinta ja se paikka missä pitää voida olla ja elää rauhassa. Lukituksen päivitys kävi sujuvasti ja asukkaiden palaute on ollut erittäin hyvä. Systeemi on helppo käyttää ja nyt huoli kadonneista avaimista on historiaa, Savolainen kertoo.

Hallinnointi etänä

Kadonneiden avainten kulkuoikeudet puolestaan saadaan poistettua mobiilisti heti kun katoaminen on havaittu. Jos avain löytyy, on se yhtä helppo palauttaa taas käyttöön. Abloyn aluepäällikkö Mika Kettunen kertoo lukitusjärjestelmän hallinnoinnin olevan nyt paikasta riippumatonta. Isännöitsijä ja lukituksen hallinnoija voivat olla satojen kilometrien päässä toisistaan ja päivitys käy silti heti.
– Pilvipalveluna toimiva hallinnointiohjelma ja joustavasti uusiin tarpeisiin mukautuva järjestelmä on taloyhtiölle järkevä investointi. Lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE-lukitusjärjestelmäksi avainpesän vaihdolla. Ajan tasalle saatettu turvallisuustaso maksaa kyllä itsensä takaisin, Kettunen lupaa.
Suomen Turvalukko on vuonna 1993 toimintansa aloittanut Abloy ja iLOQ valtuutettu lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittaja. Kuopion ja Varkauden Turvalukko vastaavat Itä-Suomessa moderneista lukitusratkaisuista erilaisiin kohteisiin taloyhtiöistä ja omakotitaloista julkisiin tiloihin, liikekiinteistöihin ja teollisuuteen.

ABLOY PULSE -avaimen työntöliike tuottaa energian sekä avaimelle että lukolle, paristoja ei tarvita. Symmetrisesti muotoiltu avain toimii lukossa kummin päin tahansa.

p
Kuopion Turvalukko

Mäkikatu 6, 70100 Kuopio
ma – pe 8 – 16
Puhelin/päivystys
Jimi Väisänen 0400 980 322
jimi.vaisanen@kuopionturvalukko.fi
www.suomenturvalukko.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.