Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

”Palapelit ja uima-altaat koronakevään hitit”

Asiantuntijapalvelut, Erikoisliikkeet, Lapset, Liikunta ja hyvinvointi, Muut, Vapaa-aika ja elämykset

Lelukauppa Partaselle verkkokauppa on jo vuosia ollut tärkeä kaupankäynnin väline. Koronakevään vaikutukset ihmisten tarpeisiin ja kulutustottumuksiin ovat lisänneet sen merkitystä entisestäänkin. Yrittäjä Minna Kunnasluoto kertoo kotioloissa nyt tarvittavan pelejä ja puuhaa, yhdessä tekemistä ja iloa arkeen.

– Nyt kun kotona ollaan paljon, niin etätöissä kuin koulutöissäkin, ei kaikkea aikaa jakseta sentään olla tietokoneiden ja puhelimien parissa. Moni vanha peliklassikko on tehnyt vahvan comebackin, perinteinen käsillä tekeminen ja koko perheen yhteiset lautapelit ovat tulleet takaisin. Palapelejä kysytään enemmän kuin aikoihin ja toinen yllätyshitti on ollut puhallettavat lasten uima-altaat. Kun kylpylöihin ei nyt pääse, laitetaan mini-spa kylppäriin, Kunnasluoto kertoo ja iloitsee vaikean kevään tuoneen mukanaan myös uudenlaista yhteisöllisyyttä ja porukkahenkeä.

– Kun tavallinen asiointi kivijalkakaupassa ymmärrettävästi kutistui, piti vastata kysymykseen kuinka saada tavarat asiakkaille nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Vastaus on ollut Vitosella kotiin -kuljetuspalvelu, missä useammankin keskustassa toimivan yrityksen nettikaupan tuotteet lähtevät meiltä taksikyydillä asiakkaille. Yhden firman pakettien kuljetus ei ihan kannata, mutta tällä tavalla homma toimii kaikkien kannalta joustavasti. Tällä tavalla asiakkaatkin voivat ihan konkreettisesti tukea paikallisia yrityksiä, ottamalla kotiinkuljetuksen työllistää aina samalla kertaa vähintään kahta oman kaupungin toimijaa. Moni onkin sanonut, että ehtisi kyllä hakea itsekin tuotteet, mutta haluaa silti tilata kotiinkuljetuksen. Ostos tulee kotiovelle, ei tarvitse lähteä kaupungille ja eurot jäävät Kuopioon, Kunnasluoto kiittää.

X-tekijät -juttusarjassa Savon XPress kertoo kuopiolaisten yritysten toiminnasta koronaviruksen aikaansaaman poikkeustilan aikana. Jutut on tehty hallituksen ohjeistamien turvamääräysten mukaisesti.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.