Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Palvelevaa ja avointa isännöintipalvelua

Asiantuntijapalvelut

Mika Väisäsen toimitilat löytyvät kauppakeskus Apajasta heti toriparkin länsilaidalta.

Modernia isännöintipalvelua tarjoava Taloasema aloitti viime vuoden lopulla myös Kuopiossa. Tehokas ja avoin isännöinti perustuu kustannustehokkaisiin sähköisiin palveluihin. Taloyhtiön asiakirjat ja raportit ovat asiakkaiden saatavilla 24/7 paikasta riippumatta. Kuopiossa Taloasema-yrittäjänä toimii Mika Väisänen.
- Mielikuvat isännöinnistä ja määrätyiltä osin myös alan toimintatavoista kaipaavat päivittämistä tähän päivään. Isännöinti on palvelua, jolta osataan jo vaatia sujuvuutta, avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Asunto on lähes kaikille elämän suurin investointi, ja siitä huolehdittaessa olemme mukana, Väisänen linjaa.

Avoimuutta digiajassa

Ajan tasalla ja helposti saatavilla oleva faktatieto kuuluu Taloaseman palvelukokonaisuuteen. Taloyhtiön hallitus saa kaiken tiedon tilinpäätöksistä sopimuksiin ja tarkastuksiin sähköisesti, paikasta riippumatta ja aina halutessaan. Myös muut osakkaat saavat taloyhtiön omilta verkkosivuilta päivitykset taloyhtiötä koskevissa arjen asioissa.
- Myös kokoukset valmistellaan ja tarvittaessa myös pidetään päätösvaltaisina sähköisesti, jolloin yhä useampi mielipide tulee asianmukaisesti kirjatuksi. Taloaseman palvelut tuovat isännöinnin palvelut koko taloyhtiölle helposti saavutettaviksi, Väisänen lupaa.

p
Taloasema Kuopio

Kauppakeskus Apaja
Kauppakatu 45, 70100 Kuopio
Mika Väisänen 0400 929 820
www.taloasema.fi/yhteystiedot/taloasema-kuopio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.