Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Poplupaus Pihkainmäestä

Henkilöt, Musiikki

Laulu ja piano ovat Sebastian Turusen vahvimmat instrumentit.

Huhtikuussa Vesannolla järjestettiin Kalervo Hämäläisen Musiikkikilpailu Karttulan, Tervon, Keiteleen ja Vesannon koulujen solisteille ja bändeille sekä laulu-/soitinryhmille.
Pihkainmäen koulun vitosluokalle menevä Sebastian Turunen on 11-vuotias laulaja-pianisti, joka lauloi voittoon Kirkan Hetki -lyö kappaleella yksinlaulussa. Myös soolosoitinten sarjassa Sebastian pokkasi pianoesityksellään ikäluokkansa eli 4 – 6.luokkalaisten ykkössijan. Sebastian panostaa musiikkiopintoihin, oman koulun musiikinopetuksen lisäksi oppia haetaan parina iltana viikossa Kuopion konservatoriosta.
– Laulamisen aloitin kolmen vanhana, mutta jo vauvana olin mukana vanhempien sisarusten musiikkiharjoituksissa. Opettajan mukaan olin jo silloin pitänyt lupaavaa ääntä kopastani. Nykyään tykkään laulaa pop-musiikkia, minkä saralla minulla ei ole suuria idoleita vaan haluan kehittää omaa laulamistani. Kuuntelen lähinnä elektronista musiikkia, mutta laulussa pop on se juttu. Unelma olisi joskus olla laulaja-pianisti ihan ammatikseen, Sebastian paljastaa.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.