Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Rakkaudesta muotiin

Pukeutuminen ja muoti

Meillä palvellaan asiakkaita täydellä sydämellä! Piattacón väki yhteiskuvassa.
Vasemmalta Lilli, Piatta, Anu ja Anki.

Piattacó on yksilöllistä pukeutumista ja huippupalvelua arvostavan asiakkaan vaateliike Kuopion Kauppakadulla, vain kivenheiton päässä torilta.
Olipa kyseessä rento kesäinen terassi-ilta tai alkusyksyn perhejuhla, löytyy Piattacón monipuolisista valikoimista mekot ja muut kesäiset asut joka lähtöön. Kesän muodissa riittää valinnan varaa niin värien, mallien kuin materiaalienkin suhteen, joten jokaiselle löytyy varmasti juuri sopiva ja oman näköinen vaate.
Piattacón yrittäjä Piatta Miettisellä on rautainen kokemus ja pettämätön silmä pukeutumisen suhteen. Niin hän kuin liikkeen henkilökunta tekee työtään itseään säästelemättä, täydellä sydämellä.
– Palvelu on kaiken a ja o. Olemme täällä asiakkaita varten. Kaunis ja tyylikäs asukokonaisuus syntyy parhaita puolia korostamalla ja meillä kaikilla niitä riittää. Annamme mielellämme vinkkejä ja autamme sovituksessa ja valinnassa, Piatta kertoo.
Kokonaisuuden viimeistelevät näyttävät asusteet: kengät, korut ja laukut, jotka hehkuvat nyt kesäisissä väreissä.
– Toivoisin, että asiakkaat tulisivat rohkeasti tutustumaan valikoimiimme, meiltä löytyy valikoimaa monesta hintaluokasta.

Postilla pitkänmatkalaisille

Kauppakadulla, aivan torin kulmalla sijaitsevaan liikkeeseen on helppo tulla, mutta pitkänmatkalaisille tuotteita myös postitetaan. Työn alla on myös verkkokauppa, joka avautuu näillä näkymin syksyllä.
– Jo sitä ennen postitamme tuotteita, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä. Olemme lähettäneet tuotteita jopa Roomaan saakka, joten palvelemme mielellämme myös postin välityksellä, Piatta muistuttaa.

Nyt on lupa nauttia värien hehkusta!

T-paita ei tylsä valinta.

p
Piattacó

Kauppakatu 49, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 18,
kesälauantaisin 10 – 15
(muuten la 10 – 16)
puh. 044 700 4600
info@piattaco.fi
www.piattaco.fi
Myös Facebookissa ja
Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.