Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Rautakauppa yllättää monipuolisuudellaan

Rakentaminen ja remontointi

Tänä syksynä koti sisustetaan lämpimillä, maanläheisillä sävyillä, ostopäällikkö Satu Lappalainen ja Elina Martikainen kertovat.

Carlson rautakaupasta Volttikadulta löytyy perinteisen rautakauppavalikoiman lisäksi inspiraatiota kodin sisustukseen sekä lukuisia laatumerkkejä.

Tänä syksynä kodeissa remontoidaan ja sisustetaan kotipesää viihtyisäksi.
– Kodista on tullut ihmisille entistä tärkeämpi paikka. Kun aikaa vietetään paljon kotona, siihen halutaan panostaa ja tuoda arkeen ripaus luksusta, Carlsonin ostopäällikkö Satu Lappalainen kertoo.
Olipa kyse kahvikoneen herkullisesta kahvista, laadukkaista ruoanlaittovälineistä tai kotiin pehmeyttä ja väriä tuovista sisustustekstiileistä, arjen pieniä ilahduttavia asioita ja nautintoja osataan nyt arvostaa aivan uudella tavalla.

Vastuullisesti, kauneutta unohtamatta

Myös vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja, niin kuluttajille kuin Carlsonille.
– Carlson ei usko kertakäyttökuluttamiseen. Kestävä kehitys, kotimaisuus ja paikallisuus ovat meille tärkeitä asioita tuotevalintoja tehtäessä. Valikoimistamme löytyy paljon ajattomia laatumerkkejä ja kannustamme asiakkaita tekemään ekologisia ja kestäviä valintoja. Pitkässä juoksussa ne usein tulevat asiakkaalle myös edullisemmaksi, vaikka ostohetkellä hinta olisikin kalliimpi.
Ympäristön arvostus näkyy myös materiaaleissa. Kierrätysmateriaaleja käytetään entistä enemmän. Ylipäänsä sisustustrendeissä on vahvana vireenä luonnonmukaisuus. Luonnonmateriaalit, kuten pellava, yleistyvät. Sisustuksessa näkyvät nyt puu, heinät sekä maanläheiset sävyt.

Kaapeista kattaukseen saman katon alta

Carlsonin rautakaupan valttikorttina on monipuolisuus. Volttikadulta löytyy kaikki, mitä rakentamiseen ja sisustamiseen tarvitaan. Myymälän yhteydessä toimii myös Aina keittiöt.
– Saman katon alta löytyy kaikki rakentamisesta, kaapistoista, laatoista ja kodinkoneista aina kattaukseen asti.
Asiakkaan asiointia helpottamaan myymälään ollaan luomassa erillisiä sisustusmaailmoja, tuotekokonaisuuksia. Pienillä pysähdyksillä luodaan elämyksiä ja herätellään asiakkaan inspiraatiota. Näin esimerkiksi kaikki keittiöön ja ruoanlaittoon liittyvä löytyy kätevästi samasta paikasta.
– Uskomme vahvasti siihen, että ruoanlaitto, niin sisällä kuin ulkona, on ihmisille tärkeä asia jatkossakin. Myös sisustus, erilaiset pintamateriaalit sekä sauna-kylpyhuonemaailma ovat rautakauppamme valikoimien painopisteitä jatkossakin, Lappalainen kertoo.

p
Carlson rautakauppa

Volttikatu 1 B, 70700 Kuopio
ma – pe 7 – 18, la 9 – 15
puh. 020 742 7100
www.carlson.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.