Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Raxin eväillä voitto kotiin

Ravintolapalvelut

 KuPsin laitapelaajat Paula Auvinen (oik.) ja Jiri Nissinen sekä Raxin Sari Heikkinen tietävät tankkauksen merkityksen. Tervetuloa KuPs-aterialle ja sen jälkeen otteluun kotijoukkueita kannustamaan, kolmikko toivottaa.

Rax Buffet Kuopion yleisilme uudistui kevään aikana. Ravintola on nyt entistä valoisampi ja avarampi. Maistuva buffet-pöytä ja iloinen asiakaspalvelu ovat yhtä korkealuokkaisia kuin aina ennenkin.

Ravintolapäällikkö Sari Heikkinen kertoo, että salin puolella ilme uudistui täydellisesti. Uusien pintojen lisäksi tilaan tuli lisää avaruutta. Myös kabinetti palvelee asiakkaita entistäkin tehokkaammin.
– Kabinettiin on rakennettu välikatto, joten tila sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksien ja kokouksien pitopaikaksi. Kokoukset onkin helppo aloittaa tai päättää ruokailulla, sen mukaan mikä asiakkaille parhaiten sopii. Tilaa riittää kabinetissa jopa 40 henkilölle.
Leikkipaikka löytyy ravintolasta entiseen tapaan. Heikkinen kertoo, että toimiva leikkitila on tärkeä, onhan Rax koko perheen suosikkipaikka. Asiakkaiden ikähaarukka ulottuukin nollasta sataan vuoteen.

Raikas ja monipuolinen salaattibuffet

Raxissa herkuttelu onnistuu taas kevyemmin salaattibuffetilla, joka teki paluun asiakkaiden toiveesta. Arkena kattaus on kerrassaan monipuolinen, mutta viikonloppuisin valikoimaa on vielä enemmän niin pizzoissa kuin salaattipöydässä.
– Tänä vuonna myös erilaiset teemaviikot tulevat näkymään tarjonnassamme. Kampanjoiden aikana meillä pääseekin herkuttelemaan vaihtuvilla sesonkituotteilla.

Vatsa täyteen – KuPs voittoon

Rax on tehnyt jo useamman vuoden ajan yhteistyötä KuPsin kanssa. KuPs-ateria onkin jo monelle tuttu juttu. Kotipelipäivänä ja sitä edeltävänä päivänä Raxista saa aterian ja lipun pääkatsomoon huippuedulliseen 19,90 euron hintaan.
– Ruokailun tulee tapahtua ostotapahtuman yhteydessä. Monet tulevatkin meille ensin syömään ja jatkavat siitä sitten peliin. Täydellä vatsalla jaksaa kannustaa kotijoukkueen voittoon!

p

Rax Buffet Kuopio
Puijonkatu 19 – 21,
70100 Kuopio
puh. 020 766 4904
ma – la 11 – 21, su 12 – 21
kuopio.rax@restel.fi
www.rax.fi/ravintolat/kuopio
Facebookissa Rax Buffet

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.