Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Remonttiunelmasta todeksi

Rakentaminen ja remontointi

Nyt näyttää tältä, mutta pian tämäkin keittiö on käytännössä uusi ja valmiina kokkaushetkiin. Annamari Nuutinen muistuttaa, että Puijon Rakenne ja Sisustus huolehtii tarvittaessa koko prosessin alusta loppuun.

Siintääkö mielessäsi unelmien keittiö, kylpyhuone, eteinen tai pieni pintaremontti? Puijon Rakenne ja Sisustus suunnittelee ja toteuttaa remontit avaimet käteen -periaatteella.

Yritys tarjoaa remontointi- ja suunnittelupalvelut nyt entistäkin kokonaisvaltaisemmin, sillä valikoimista löytyvät myös kotimaiset kiintokalusteet.
– Kiintokalusteiden myyminen on luonteva jatkumo kokonaisvaltaiselle palvelullemme. Asiakas saa halutessaan kauttamme koko paketin: suunnittelun, haitta-ainakartoitukset, kalusteet, asennukset, putkityöt ja sähkötyöt. Asiakas säästää aikaa ja vaivaa, kun hänen ei tarvitse kilpailuttaa yrityksiä. Meidän sekä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta projekti etenee jouhevasti, Annamari ja Joni Nuutinen kertovat.
Tarvittaessa 3D-kuvien avulla on helppo hahmottaa, miltä kokonaisuus tulee näyttämään. Asiakas voi olla aktiivisesti mukana suunnittelussa tai esittää keskeisimmät toiveet ja jättää loput ammattilaisille.

Nyt on oikea aika remontoida

Lähes kaksi vuotta toiminut Puijon Rakenne ja Sisustus on perheyritys, jossa töitä tehdään suurella sydämellä ja antaumuksella. Töihin kuuluu niin toimitilojen kuin kotitalouksien remontit. Yrityksen monipuolisiin palveluihin kuuluvat myös remontti- ja purkukohteiden haitta-ainekartoitukset sekä kuivajääpuhallukset
Nuutiset kertovat, että kuluneena vuonna ihmiset ovat laittaneet mielellään kotia kuntoon.
– Ehkä pitkänkin aikaa odottaneet projektit saatetaan päätökseen ja unelmat
toteutetaan. Kodin viihtyisyys on nyt prioriteettilistalla korkealla.

p
Puijon Rakenne ja Sisustus Oy

Annamari Nuutinen (sisustus)
0400 980 438
ansku@puijonrakennejasisustus.fi
Joni Nuutinen (kiinteistöt): 0400 980 439
joni@puijonrakennejasisustus.fi
www.puijonrakennejasisustus.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.