Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Rentoudu olut- ja viinikylvyssä!

Vapaa-aika ja elämykset

Kylpylähotelli Kunnonpaikassa puhaltavat tuulet Keski-Euroopasta.
Uudet hemmotteluhoidot tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen.
Hemmottele kumppania tai ystävää pulahtamalla yhdessä olut- tai viinikylpyyn!

Helmikuussa hoitovalikoimiin tulleet olut- ja viinikylvyt ovat saaneet innoituksensa Keski-Euroopasta.
– Kävin Prahassa haistelemassa uusia tuulia ja siellä olutkylvyt olivat todella suosittu juttu. Halusimme ehdottomasti tuoda tämän elämyksen myös omiin valikoimiimme, palvelujohtaja Heli Vehkala kertoo.
Olut- ja viinikylvyt hoitavat sekä mieltä että kehoa. Poreammeen lämpimään veteen sekoitetaan joko olutta tai punaviiniä.
– Olutkylpyä on käytetty ihon, hiusten ja kynsien hoitotuotteena korkean B-vitamiinipitoisuuden vuoksi. Ranskassa ihoa on elvytetty ja ikääntymisen merkkejä häivytetty jo vuosisatojen ajan ihoa viinillä valelemalla.
Rentoutuneen olon kruunaa kylmä olut tai maun mukaan valittu puna-, valko- tai kuohuviini sekä keittiömestarin suunnittelemat pienet syötävät.

Ripaus romantikkaa tai hauska hetki kaverien kesken

Kylvyt on suunniteltu huolella ja elämys ulottuu niin kylpytilaan kuin henkilökunnan asuihin saakka.
– Tarkoituksemme on tarjota asiakkaille ripaus luksusta ja jotain ainutlaatuista. Suomesta olut- tai viinikylpyjä ei tiettävästi saa mistään muualta kuin meiltä.
Kylvyt on tarkoitettu pariskunnille tai ystävyksille. Hemmotteleva luksuskylpy on mitä mainioin lahja puolisolle vaikkapa hää- tai syntymäpäivän kunniaksi. Ripauksen lisäromantiikkaa saa varaamalla kylvyn yhteyteen hemmottelevan parihieronnan ja jatkamalla kylvyn jälkeen kylpylähotellin ravintolan herkkujen ääreen.
– Viini- ja olutkylpy sopii erinomaisesti myös ystävyksille. Kyllä raavaat miehetkin voivat nauttia kylmästä oluesta samassa kylvyssä!

p
Kunnonpaikka

Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela
Varaukset:
myynti@kunnonpaikka.com tai
puh. 044 747 6560
www.kunnonpaikka.com
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.