Sahakalusto kuntoon Husqvarna-kaupassa

Erikoisliikkeet, Rakentaminen ja remontointi

Antti esittelee Jonnalle turvallisen ja ergonomisen raivaussahauksen niksejä.

Husqvarnan 500-sarjan raivaus- ja moottorisahat sopivat vaativaankin raivaustyöhön ja puunkaatoihin. Kone ja Tarvike M Leppäsen runsaasta valikoimasta löytyy jokaiseen käyttöön sopiva työkalu akkukäyttöisestä trimmeristä ammattilaisen metsänraivaus- ja moottorisahaan.
Kone ja Tarvike M Leppäsellä on laaja tarjonta myös alan suoja- ja turvavarusteita kuten kypäriä, turvajalkineita, raivauspukuja ja työkaluvöitä. Myös sahojen varaosat ja huolto löytyvät samasta talosta.
Turvallinen laitekauppa on Leppäsen asiantunteville myyjille tärkeää: Husqvarna-raivaus- tai moottorisahan ostajalle annetaan henkilökohtainen käyttökoulutus, ja ostettu saha on käyttövalmiina eli luovutushuolto on tehty.
Saha-asiat kannattaa nyt hoitaa kerralla kuntoon, sillä Husqvarna-vaihtokampanja jatkuu 15. joulukuuta asti. Kun asiakas vaihtaa vanhan moottorisahansa uuteen Husqvarna 550 XP – tai XPG Mark II -sahaan, vaihtohyvitys on jopa 200 euroa.

Myymäläuudistuksia kelkkasesonkiin

Loppuvuodesta Leppäsen nykyisen liikerakennuksen sisälle tulee toinen kerros, jonne saadaan ajanmukaiset esittely- ja myyntitilat muun muassa ajovarusteiden kasvavalle valikoimalle.

p
Kone ja Tarvike M Leppänen Oy

Leväsentie 56, 70780 Kuopio
puh. 017 3631 469
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.