Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Sahakalusto kuntoon Husqvarna-kaupassa

Erikoisliikkeet, Rakentaminen ja remontointi

Antti esittelee Jonnalle turvallisen ja ergonomisen raivaussahauksen niksejä.

Husqvarnan 500-sarjan raivaus- ja moottorisahat sopivat vaativaankin raivaustyöhön ja puunkaatoihin. Kone ja Tarvike M Leppäsen runsaasta valikoimasta löytyy jokaiseen käyttöön sopiva työkalu akkukäyttöisestä trimmeristä ammattilaisen metsänraivaus- ja moottorisahaan.
Kone ja Tarvike M Leppäsellä on laaja tarjonta myös alan suoja- ja turvavarusteita kuten kypäriä, turvajalkineita, raivauspukuja ja työkaluvöitä. Myös sahojen varaosat ja huolto löytyvät samasta talosta.
Turvallinen laitekauppa on Leppäsen asiantunteville myyjille tärkeää: Husqvarna-raivaus- tai moottorisahan ostajalle annetaan henkilökohtainen käyttökoulutus, ja ostettu saha on käyttövalmiina eli luovutushuolto on tehty.
Saha-asiat kannattaa nyt hoitaa kerralla kuntoon, sillä Husqvarna-vaihtokampanja jatkuu 15. joulukuuta asti. Kun asiakas vaihtaa vanhan moottorisahansa uuteen Husqvarna 550 XP – tai XPG Mark II -sahaan, vaihtohyvitys on jopa 200 euroa.

Myymäläuudistuksia kelkkasesonkiin

Loppuvuodesta Leppäsen nykyisen liikerakennuksen sisälle tulee toinen kerros, jonne saadaan ajanmukaiset esittely- ja myyntitilat muun muassa ajovarusteiden kasvavalle valikoimalle.

p
Kone ja Tarvike M Leppänen Oy

Leväsentie 56, 70780 Kuopio
puh. 017 3631 469
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.