Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Savolaenen rakkaashoroskooppi kessee 2019 varten

Muut

Horoskoopin laati Oliver Castlefield.

Häränjunttura 20.4. – 20.5.
Kesäaekaan ee toemita puskee eekä puhista, parasta on kun kielellä lipasoo jos joku likelle uskaltaa.
Näköpiirissä on orastavvoo sittootumista, pitkään et ennee laetumella valtoemennaan häntees vispoo.

Kaksonen 21.5. – 21.6.
Sulta se männöö kesä piätä kiännellessä ja ilimoja arvellessa. Jos tulloo vettä taevaalta, hakkeuvu lipan alle. Siellä suattaa olla oottamassa toenen samanlaenen yksinäenen – loppu on itestäs kiinni.

Rapu 22.6. – 22.7.
Kaekkihan humalassa huutaa, vuan kukapa rapulassa rallattaa? Sinäpä sen tiijät, kesässä on vuarana liika juhliminen ja siinä hötäkässä romantiikka suattaa jiähä pelekäks irstaeluks. Varo kievariin kysyjiä ja rötyporukoeta.

Jellona 23.7. – 22.8.
Karjuminen pittää heittee poes, ennemminnii kannattaa loekoella varjon puolella ja haakotella. Vuan sillon ku oekeen kimakka kinkku kytkyttellöö ohite, makkuulta poes ja harja hulumuten kimppuun.

Impi 23.8. – 22.9.
Siisti ja tasanen ku oot, kannattaa tyyli pittee kesälläkkii. Kun on hommat järjestyksessä, ee sotku säekäätä jos sattuu ihan uutta immeistä kohalle osumaan. Ravatti kaalaan ja mekonhelemat suoraan!

Puntarj 23.9. – 22.10.
Asijat tasapaenoon eli muista olla itekses, vuan elä unneuta hyvvee seorookaan. Jos puntarin paenot on kohillaan, niin mää tiijjä vaekka ennen syksyä koski kuohuis ja rattaat ruplattas – tulukiheppa tämä varsin ihan ite.

Skorppijooni 23.10. – 21.11.
Kesällä kannattaa matkustella. Ota mänölippu kohteeseen ja piä silimät aaki ja pumppu lämpimänä. Tänä kesänä piäset huastelemmaan rakkaaven kielellä ja laalamaan lemmen laaluja. Ota loma heenäkuulle.

Jouskarj´ukko 22.11. – 21.12.
Ku on kevvään kiristännä pinnoo, on kesällä mukava laakasta. Toevottavasti oot pitännä silimän kirkkaana ja käen iliman tärisemätä, muuten Aamor sätkäättää nuolesa viärään kannikkaan. Ota hallitun rennosti niin hyvä tulloo.

Hirvi 22.12. – 19.1.
Ku on talaven kulukenna korvessa nokka pystyssä, niin nyt on oekee aeka tormata liikenteeseen. Semmoset on enteet että lempi läsähtää kaenaloon. Tietennii varsinnii terassilla kannattas olla iliman sarvia ja hampaeta, piällä hirvee viilinki.

Vesj´laetoksen mies 20.1. – 19.2.
Rakkaas on ku tuluva, se on luonnonvoema usseinnii, mutta joskus se tulloo ku hana jiäp aaki. Kuitennii sehhii on parempi ku niäntyä tunteitten Saharaan. Vettä jos tulloo rakkaaven taevaasta, eekun suu aaki vuan ja naattimaan.

Muikut 20.2. – 20.3.
Lemmen asijoessa pittää olla välillä ovela. Sinun nokkeluutes piäsöö arvoosa, kiäräset itelles ihan vuan mutjaattamalla parraan täkysen mittee kylillä kulukoo. Piä kuitennii varas että joku herkkusuu ee lotkase sinuva ihtees suihisa.

Pässi 21.3. – 19.4.
Nyrkkeilyssä ee sua puskee, eekä kyllä rakkauvessakaan. Mää tilanteisiin huulet eellä eläkä kosketa pökkeemällä. Puhu, huastele ja laeta lajisa läyryä niin karsinassa on kuhinoo. Loppukesästä nousoo ohtaas oekee lemmenkuhmu.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.