Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Sijoittamalla turvaa elämälle

Vakuutus-, pankki- ja lakiasiat

Olipa haaveesi iso tai pieni, säästäminen sitä varten kannattaa aloittaa nyt.

Säästätpä hyvien tai pahojen päivien varalle, on asiakkaiden omistama LähiTapiola luotettava ja kokenut varainhoidon kumppani. Jokaisella on oma elämäntilanteensa, tärkeintä on aloittaa nyt.

Haaveiletko sapattivapaasta tai kesämökistä? Vai haluatko turvata vanhuusvuotesi säästämällä? Olipa kyse muutamasta kymmenestä eurosta kuukaudessa tai suurempien summien sijoittamisesta, LähiTapiolan asiantuntijat kartoittavat tilanteen ja tekevät yhdessä asiakkaan kanssa elämäntilanteeseen sopivan suunnitelman.
LähiTapiolan sijoitusasiantuntijat Irma Oinonen ja Heta Okkola kertovat, että jokaiselle asiakkaalle löytyy sopiva tapa aloittaa.
- Sijoittamisen aloittamiseen ei tarvitse olla suuria säästöjä jo valmiiksi. Aloittaa voi pienemmälläkin summalla. Sijoittamiseen ei myöskään tarvitse välttämättä olla itse perehtynyt, sillä sitä varten me asiantuntijat täällä olemme. Usein tosin käy niin, että aloittamisen jälkeen kiinnostus ja intohimo sijoitusten seuraamiseen kasvaa.

Vastuullista varainhoitoa

LähiTapiola on kotimainen, asiakkaiden omistama yhtiö, jolla on takanaan yli 150 vuoden historia. Asiakkaiden varoja sijoitetaan samoin elementein kuin yhtiön muitakin varoja, joten asiakas voi luottaa siihen, että sijoituksista pidetään huolta.
- Olemme samassa veneessä asiakkaiden kanssa. Vakuutusyhtiönä emme tee taikatemppuja tai hae pikavoittoja vaan hoidamme varallisuutta vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Asiakas saa myös konkreettista hyötyä siitä, että piensijoittajana hän pääsee kiinni suursijoittajan kohteisiin kaiken kokosilla summilla, oman varallisuuden määrästä riippumatta, Okkola muistuttaa.
Vaihtoehtoja löytyy niin varovaiselle kuin riskejä kaihtamattomalle sijoittajalle.
- Toimimme Savon alueella paikallisin voimin ja tunnemme savolaiset asiakkaamme, joten asiointi kanssamme on helppoa. Lisäksi ratkaisumme ovat joustavia ja sijoitussuunnitelmaa voidaan muuttaa elämäntilanteen muuttuessa, Oinonen kertoo.

Haaveet todeksi

LähiTapiolan vakuutusalan asiantuntemus on yleisesti tunnettua. Sijoitusasiantuntijat muistuttavat, että sijoittaminen ja säästäminen kulkee vakuuttamisen kanssa käsi kädessä. Säästäminen tuo elämiseen turvaa ja joustoa.
- Raha ei takaa onnea tai terveyttä, mutta tuo elämän eri tilanteisiin turvaa. Kun oikeassa suhteessa säästetään ja vakuutetaan, voi olla turvallisin mielin tulevaisuuden suhteen. Siksi molemmat olisikin hyvä aloittaa mahdollisimman nuorena.
Nuoret aikuiset ovatkin nykyään aiempaa kiinnostuneempia sijoittamisesta.
- Kun eläkeikä nousee ja työurat sirpaloituvat, haluavat monet luoda säästöjä ollakseen taloudellisesti riippumattomia.
Toisaalta myöhemmässä vaiheessa monilla on mielessä vanhuusvuosien elämänlaatu. Yhä useampi säästää vanhuutta, esimerkiksi kotiin ostettavia palveluja tai mahdollista hoitopaikkaa varten.
- Olipa elämäntilanne mikä tahansa, yhdessä suunnittelemme jokaiselle henkilökohtaiseen elämäntilanteeseen sopivan elämänturvan.

LähiTapiola on mukana asiakkaan eri elämänvaiheissa. LähiTapiolan sijoitusasiantuntijat Heta Okkola ja Irma Oinonen kertovat, että jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva sijoitussuunnitelma.

p
LähiTapiola Savo

Puutarhakatu 6, 70300 Kuopio
Irma Oinonen puh. 040 507 2412
irma.oinonen@lahitapiola.fi
Heta Okkola puh. 0400 383 915
heta.okkola@lahitapiola.fi
www.lahitapiola.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.