Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Sirpan elämäntyölle jatkaja

Apteekit, terveys ja kauneus

Tia aloittaa helmikuussa yrittäjänä, mutta Sirpa jatkaa töitä entiseen tapaan.

Tänä talvena Kauneushoitola Sirpa Lyytisellä puhaltavat muutoksen tuulet, kun Tia Lindroos aloittaa uutena yrittäjänä helmikuussa. Samalla yrityksen nimi muuttuu Kauneushoitola Tia-Mariaksi.
– Nimi tulee omasta etunimestäni. Äiti keksi nimen aikoinaan siitä, että synnytysosastolla soi Yön Tia-Maria -kappale radiosta, Tia kertoo.
Vaikka yrittäjä ja yrityksen nimi vaihtuu, säilyy paljon myös ennallaan. Tia on ollut jo yli kaksi vuotta Sirpa Lyytisen hyvässä opissa ja monelle asiakkaalle entuudestaan tuttu.
– Sirpalla on pitkä, yli 40 vuoden kokemus alalta ja siitä on ollut hyvä ammentaa oppia itsellekin.
Ja mikä tärkeintä, Sirpa itse ei häviä mihinkään.
– Jatkan edelleen töitä yrityksessä, vaikka 25 vuoden mittainen yrittäjyys nyt päättyykin. Olen hyvällä mielellä. On ihana asia, että elämäntyölleni löytyi jatkaja, Sirpa kuvailee mietteitään.

Ihania uutuuksia tiedossa

Tuttujen kasvojen lisäksi myös Diego dalla Palman -tuotesarja säilyy edelleenkin kauneushoitolan käytössä. Yhä useampi asiakas on löytänyt laadukkaat italialaiset tuotteet ja hoidot, eikä muuhun enää suostuisi vaihtamaankaan.
– Tänä vuonna vietetään myös Diego dalla Palman juhlavuotta. Kevään aikana onkin tulossa aivan ihania uutuuksia, joita odotamme täällä jo innokkaina, Tia ja Sirpa kertovat.

p
Kauneushoitola
Sirpa Lyytinen
Kauneushoitola Tia-Maria

Puijonkatu 33, 70100 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la sopimuksen mukaan
puh. 017 364 4797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@gmail.com
kauneushoitolasirpalyytinen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.