Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Suomalaisen Kirjakaupan syyssuosikit

Muut

Uutta lapsille! Lastenkirjasarjan 21. osa on Tatu ja Patu ja kauhea Hirviö-hirviö. Tatut ja Patut ovat vilkkaankin lukijan suosikkeja. Mediassa paljon esillä ollut Fanni ja suuri tunnemöykky on tunnetaitoihin erikoistuneiden psykologien kirjoittama lastenkirja, joka opastaa, kuinka erilaisia tunteita voi opetella käsittelemään.

Suomalaisen kirjakaupan syksy koostuu muun muassa uutuuskirjoista, uusista kotimaisista laatubrändeistä sekä loppuvuoden askarteluista.

Suomalainen Kirjakauppa on tuonut mallistoonsa lukuisia suomalaisia brändejä, joita yhdistää kotimaisuuden lisäksi laatu.
– Haluamme tarjota asiakkaille laatutuotteita. Meiltä löytyvät Marimekon, Aarikan, Lapuan Kankureiden, Fiskarsin ja Novitan tuotteet, myymäläpäällikkö Ulla Carroll-Hämäläinen kertoo.
Lisäksi Suomalainen tekee Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa yhteistyötä ja myymälöiden valikoimista löytyy norppateemaisia tuotteita.
– Suomalainen Kirjakauppa tukee Suomen Luonnonsuojeluliiton tärkeää työtä vuosittain rahallisesti.
Myös Ateneum-sarjan taidetuotteet ovat myynnissä kattavalla sarjalla.
Vahvat suomalaiset suosikkimerkit ovat luontevia jatkeita jo ennestään monipuolisiin valikoimiimme.

Ideoita askarteluun

Monipuoliselta askarteluosastolta löytyy niin Minnan kuin Matkuksen myymälöistä tuotteiden lisäksi myös ohjeita syysaskarteluihin. Kuukausittain vaihtuvasta askarteluvinkistä saa inspiraatiota ja selkeät mallit sekä työskentelyohjeet. Esimerkiksi syyskuussa Suomalaisessa tuunattiin heijastimia.
– Järjestämme myös kaikille avoimia työpajoja, joissa askartelun lisäksi pääsee katsastamaan tämän hetken uutuuksia, Ulla vinkkaa.

 

Myymäläpäällikkö Ulla

Syksyn uutuusromaaneissa liikutaan Kuopion kaduilla: Tatu Kokon Kävelevien patsaiden kaupunki on aikuisille suunnattu, fiktiivinen Minna Canth -tarina.
Sirpa Kähkösen Muistoruoho puolestaan jatkaa suosittua Kuopio-sarjaa. Kirjailija on vanginnut hienosti 70-luvun hengen romaanin sivuille.

Tuula:

Vinkkaan tälle syksylle vahvoja selviytymistarinoita. Viimeinen voltti kertoo, kuinka yksi hetki muuttaa elämän. Jari Mönkkösen onnettomuuden jälkeistä elämää kuvaa sitkeys, rakkaus ja periksiantamattomuus. JP Koskisen Tulisiipi kertoo siitä, miten vahva toivo paremmasta voikin viedä helvettiin ja kuinka intohimo toteuttaa unelmansa voi johtaa sen läpi.

Elisa:

Self help -kirjat ovat koko ajan suositumpia. Ihmiset lukevat niitä ja tulevat kyselemään rohkeasti. On hienoa, että ihmiset haluavat kehittyä ja ovat löytäneet siihen kirjat työkalukseen. Itsekin luen self help-kirjoja ja ne ovat myös muuttaneet omaa elämääni. Kimmo Takasen Tunne lukkosi ja Robin Sharman The 5AM Club ovat molemmat loistavia kirjoja, ja sopivat niin miehille kuin naisille.

Tiina:

Mikäpä ihanampaa kuin viettää syysiltaa neulomalla? Kirjojen lisäksi meiltä löytyvät myös Novitan langat. Ieva Ozolinan Latvian lapaset tarjoaa ihania uusia kirjoneuleohjeita käsineisiin. Myös Hyvän mielen villasukat sisältää paljon uusia malleja. Ohjeiden lisäksi kirjassa perehdytään neulomisen henkiseen puoleen. Miksi se tuottaa mielihyvää?

p
Suomalainen Kirjakauppa

Matkus Matkuksentie 80, 70800 Kuopio
ma – pe 10 – 21, la 9 – 18, su 12 – 18
puh. 010 405 5020
kuopio.matkus@suomalainen.com
Minna Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
ma – pe 9 – 19, la 10 – 17
puh. 010 405 5010
kuopio.minna@suomalainen.com
www.suomalainen.com
Facebookissa Suomalainen Kirjakauppa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.