Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Taksiykkösten uudella sovelluksella taksi on paikalla yhdessä hujauksessa.

Taksiykkösten taksin tilaaminen onnistuu nyt kätevästi myös puhelinapplikaatiolla. Tammikuussa käyttöön otettu sovellus on helppo ja mutkaton tapa taksin tilaamiseen.

Yhtiöstä kerrotaan, että Taksiykkösten oma appi on otettu hyvin vastaan. Vaikka moni tilaa taksin edelleen perinteisesti soittamalla, on sovelluksen käyttäminen selvässä kasvussa. Yhä useampi hoitaa taksitilauksen kätevästi sen kautta.
Anu Korhonen kertoo, että sovelluksen lataaminen ja käyttäjäksi rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta. Latausvaiheessa sovellus pyytää lupaa käyttää puhelimen paikannustietoja. Niiden avulla kuljettaja saa tiedon siitä, missä
asiakas odottaa.
- Toki tilausta tehdessä kannattaa vielä tarkistaa, että osoite on varmasti oikein, Korhonen muistuttaa.
Sovelluksen kautta voi tehdä myös ennakkotilauksia. Halutessaan asiakas voi lisäksi syöttää applikaatioon maksutiedot, jolloin myös matkan maksaminen onnistuu sen avulla.

Taksiykköset keväällä Siilinjärvelle

Taksiykkösten taksien määrä on vakiintunut Kuopiossa yli kahdeksaankymmeneen. Kuopion keskusta-alueen lisäksi välitysalue ulottuu muun muassa Vehmersalmelle, Riistavedelle, Oravikoskelle ja Syvänniemelle. Lähitulevaisuudessa alue laajenee merkittävästi, kun Taksiykköset aloittaa taksinvälityksen myös Siilinjärven alueella.
- Tarkoitus on käynnistää välitys kevään aikana. Tiedotamme tästä vielä lähempänä, joten kannattaa seurata somekanaviamme ja muita ilmoituksia, Harri Ylönen ja Jaakko Heiskanen kertovat.

Luotettavaa, kotimaista palvelua

Taksiykkösille hyvä ja reilu palvelu on tärkeä asia. Asiakasta halutaan aina palvella mahdollisimman hyvin.
- Olemme saaneet Suomalaista palvelua -sertifikaatin ja oikeuden käyttää avainlippua. Tilaamalla Taksiykkösten kyydin tuet samalla suomalaista työtä, Sanna Sokka muistuttaa.
Yhtiön hyvästä asioiden hoidosta, luotettavuudesta ja vastuullisuudesta kertoo myös se, että yhtiö kuuluu Luotettava kumppani -ohjelmaan.

p
Kuopion Taksiykköset

puh. 0200 111 01
(1,25e/ puh. + 0,25/10s + pvm)
toimisto@taksi1.fi
www.taksi1.fi
Taksi1-mobiilisovellus ladattavissa
sovelluskaupoista
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.