Valikko Sulje

Täyden palvelun kalusteammattilainen

Iida Hoffren ja Sari Ollikainen ovat tyytyväisiä rakennusprojektin etenemiseen. Upea paritalo on kohta valmis vastaanottamaan uudet asukkaat.

Upouusi paritalo Siilinjärven Pyylammilla on kahden ammattilaisen yhteistyön lopputulos. Talon on rakentanut siilinjärveläinen Rakennusliike Hoffren Oy, uudiskohteen kalustuksesta ja kodinkoneista on vastannut paikallinen erikoisosaaja Kaluste Ollikainen.

Kaluste Ollikainen on perustettu seitsemän vuotta sitten rakennus- ja kuljetusalalla toimivan Team Ollikaisen yrityspariksi. Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa kiinto- ja erikoiskalusteet niin yksityistalouksille kuin yrityksille sekä yhteisöille.

Ajatonta tyyliä ja käytännöllisyyttä

Siilinjärven Pyylammille valmistuvan paritalon kalustusta ja kodinkoneita kaikkiin huoneisiin, keittiöstä kodinhoitohuoneeseen ja makuuhuoneisiin, alettiin pohtia heti rakennusta suunniteltaessa. Kun huonejako ja tilankäyttö oli selvillä, oli aika miettiä, millaiselta tuleva talo sisäpuolelta tulisi näyttämään ja miten sen varustus tukisi ajatusta modernista, viihtyisästä kodista.
– Me olemme palveluammatissa suunnittelemassa koteja, jotka ei ole kertakäyttötuotteita vaan arjen ja juhlan miljöö jopa vuosikymmeniksi. Tässä kohteessa on haettu selkeyttä ja avaruutta, jota korkeiden ikkunoiden tuoma valoisuus tukee. Värimaailma on lämmin ja rauhoittava. Myös käytännöllisyys on tärkeää, esimerkiksi keittiön kalusteissa modernit laatikostot kätkevät sisäänsä tilaa yllättävän paljon. Myös saunan ja kodinhoitohuoneen neliöt ovat tehokäytössä, kaikelle tarpeelliselle on oma paikkansa, kalustesuunnittelija Sari Ollikainen linjaa.
Rakennusliike Hoffrenilla ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön.
– Kaluste Ollikainen oli meille selvä valinta yhteistyökumppaniksi. Paikallinen osaaja kykenee reagoimaan mahdollisiin muutoksiin helposti. Yritys ja sen pitkä kokemus ja ammattitaito ovat auttaneet meitä rakennusprojektin kokonaishallinnassa, projekti on edennyt sovitussa aikataulussa ja kommunikointi kahden Siilinjärveläisyrityksen välillä on sujunut erittäin luontevasti, Rakennusliike Hoffren Oy:n toimitusjohtaja Iida Hoffren kommentoi yhteistä paritaloprojektia Pyylammilla.

Siilinjärveläistä erikoisosaamista

Kaikki kalusteet valmistetaan Siilinjärven Yrittäjäntiellä Kaluste Ollikaisen omissa tiloissa. Kalusteiden 3D-suunnittelu ja design tehdään nekin paikallisesti Siilinjärvellä. Siilinjärveläisyys on osoittautunut vahvuudeksi myös muualla Suomessa tehdyissä projekteissa.
– Kaluste Ollikainen on tehnyt urakoita Lapista alimpaan Suomen kärkeen. Esimerkiksi marraskuussa valmistui uudiskohde Hyvinkäällä, jonka kalusteratkaisuista vastasimme. Joskus tilaajalta paljastuu kytkös tänne Siilinjärvelle. Vantaaltakin tuli suunnittelupyyntö, kun siilinjärveläistaustainen asiakas katsoi varmimmaksi luottaa oman kotiseudun yritykseen. Tämä tietenkin velvoittaa meidät tekemään työmme mahdollisimman hyvin, Sari Ollikainen kertoo.

Rakentamista kokonaispalveluna

Rakennusliike Hoffren Oy:n toimitusjohtaja Iida Hoffren on nuoresta iästään huolimatta kokenut rakennusalan ammattilainen. Talonrakentajan koulutus ja vankka työkokemus antavat hyvää pohjaa myös työn alla oleville insinööriopinnoille. Kiinnostus rakentamiseen on tullut Iidalle jo verenperintönä.
– Olen ollut isäni mukana rakennuksilla jo pikkutytöstä lähtien ja nähnyt läheltä, kuinka taloja rakennetaan ja remontoidaan. Oma yritys on ollut siis minulle luonteva valinta ja Rakennusliike Hoffrenin toinen vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Tämä paritalo on noussut aikataulussa ja hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa homma on toiminut ja lopputulos on laadukas. Yritys työllistää tällä hetkellä puolenkymmentä rakennusalan osaajaa, tällä tiimillä teemme urakoita kustannustehokkaana kokonaispalveluna, Iida Hoffren kertoo.

Kaluste Ollikainen

Yrittäjäntie 7, 71800 Siilinjärvi
puh. 040 674 6272
sari@kalusteollikainen.fi
www.kalusteollikainen.fi