Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Täyden palvelun LVIS-ammattilainen

Rakentaminen ja remontointi

Kuopion Finteco LVIS on monipuolinen yritys, jolla on kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kuvassa vasemmalta sähköasentajat Rauno Pohjolainen ja Simon Brown, LVI-työnjohtaja Eetu Liljavirta sekä toimitusjohtaja Jani Lankinen.

Kuopion Finteco LVIS Oy on vahva, monipuolinen ja pitkään toiminut LVIS-alan ammattilainen, joka palvelee asiakkaita Itä-Suomen alueella.
– Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa LVIS-asennukset ja -urakoinnit sekä talotekniset palvelut, toimitusjohtaja Jani Lankinen kertoo.
Yritys syntyi vuonna 2017, kun pitkän linjan toimijat Sähköfinne Oy ja Putkityö Jari Viiliäinen yhdistyivät. Vuoden 2019 alussa käynnistyi sukupolvenvaihdos, kun Lankinen osti yhtiön koko osakekannan. Yhtiön kokenut henkilökunta, 25 henkilöä, jatkoi yrityksen palveluksessa.
Yritys on keskittynyt keskisuuriin, kokonaisvaltaisiin LVIS -urakoihin, kuten toimitilojen saneerauksiin ja kiinteistöjen LVIS-töihin.
– Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi rakennusliikkeet, yritykset, isännöitsijät ja taloyhtiöt, arkkitehtitoimistot sekä sähkö- ja LVI-suunnittelijat. Vaikka toiminnan pääpaino on keskisuurissa kohteissa, teemme myös niin suuria urakointia kuin pieniä asennustöitäkin.
Finteco on myös huollon ja kunnossapidon asiantuntija. Muun muassa pumppu- ja pumppaamohuollot, pesulaitehuollot ja -korjaukset, painepesurihuollot sekä siivous- ja yhdistelmäkonehuollot varaosineen hoituvat ammattitaitoiselta henkilökunnalta.
– Taloyhtiöille pystymme tarjoamaan koko LVIS-remontin sekä kaikki huollot ja asennukset, jotka liittyvät niin sähköön, LVI:hin, pumppuihin kuin pyykkituvassa oleviin pesulalaitteisiin, Lankinen muistuttaa.

 

p
Kuopion Finteco LVIS Oy

Itkonniemenkatu 19, 70500 Kuopio
Toimitusjohtaja Jani Lankinen
puh. 0400 972 053
jani.lankinen@finteco.fi
Asiakaspalvelu puh. 017 176 111
info@finteco.fi
www.finteco.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.