Tehokkuutta työmaalle

Rakentaminen ja remontointi

Kauko-ohjauksen avulla kuski pystyy työskentelemään kurottajan ulkopuolella. Näin kuormien käsittelyssä ei välttämättä tarvita kuskille apumiestä, Pasi Kaikko kertoo.

Kurottajapalvelu PKR on alansa ammattilainen, joka työskentelee tehokkaasti ja tarvittaessa huolehtii kokonaisvaltaisesti työmaiden pihalogistiikasta.

Kun tarvitaan apua kuormien purkamiseen ja lastaamiseen, sekä tavaroiden siirtoon ja nostamiseen, sujuvat työt jouhevasti. Lisää tehoa kurottajatyöskentelyyn tuo kauko-ohjaus.
– Kaukosäätimellä kuski pystyy työskentelemään ohjaamon ulkopuolella, joten kurottaja ei tarvitse aina apumiestä kuormien käsittelyyn, yrittäjä Pasi Kaikko.
Tavarat siirtyvät paikasta toiseen tehokkaasti, sujuvasti ja turvallisesti.

Pihalogistiikka kurottajan haltuun

Kurottajapalvelu PKR tarjoaa pidempiaikaisille työmaille kurottajan lisäksi myös lisäpalveluna pihalogistiikan hoitoa.
– Tarjoamme rakennusliikkeille helpotusta ottamalla vastuun pihalogistiikasta kokonaisuutena. Tavaroiden ja kuormien purun, siirtelyn ja nostelun lisäksi voimme huolehtia muun muassa roskien viimelajittelusta ja tavaroiden peittelystä.
Harjaantunut kuski käyttää pelisilmää ja ennakoi tulevat tilanteet työmaalla. Näin tavarat ovat ajallaan oikeissa paikoissa ja koko työmaan työskentely sujuu jouhevasti.

p
Kurottajapalvelu PKR Oy

puh. 050 430 7709
kurottaja@kp-pkr.fi
www.kp-pkr.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.