Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Toriparkki ja Moovy on pysäköinnin ässäpari

Autot, veneet ja moottoripyörät

Moovy puhelimeen ja pysäköinti on helpompaa kuin koskaan, Sami Ojas kertoo.

Kuopion ydinkeskustassa pysäköidään joustavasti Toriparkissa. Moovy-sovellus on lisäpalvelu, joka tekee pysäköinnistä entistäkin helpompaa ja nopeampaa ilman parkkilippuja ja kassa-automaatilla asiointia.

Kun pysäköi torin alle Toriparkkiin, on kaupungin ytimessä ja kaikki keskeiset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Toriparkissa pysäköi tänä vuonna jopa 700 000 asiakasta.
Toriparkissa on nyt käytössä lisäpalvelu, joka mahdollistaa pysäköinnin ilman kolikoita, seteleitä ja parkkilippua. Tämän mahdollistaa ilmaiseksi ladattava helppo Moovy-sovellus. Palveluun kirjaudutaan puhelinnumerolla ja sovellukseen lisätään vain auton tai autojen rekisteritunnukset sekä maksukorttitiedot.

Helppoa ja kätevää

Asiakkuusvastaava Sami Ojas Kuopion Pysäköinti Oy:stä kertoo Moovy-sovelluksen herättäneen suurta mielenkiintoa. Ajo sisään, pysäköinti ja ajo ulos – siinä kaikki ilman parkkilippua ja kassa-automaatilla asiointia.
– Kamerajärjestelmä tunnistaa rekisterikilven, puomi nousee ja pysäköinti käynnistyy. Poistuttaessa puomi aukeaa automaattisesti ja pysäköinti loppuu. Sovellus näyttää reaaliaikaisesti pysäköintiajan ja veloittaa maksut ilmoitetulta maksukortilta ja vain pysäköintiajalta. Moovyn palvelumaksu on vain 0,49 euroa per pysäköinti, kuitenkin korkeintaan 4,95 euroa kuukaudessa.

Pysäköinti jatkuu myös tutulla tyylillä

– Toriparkin lisäksi Moovy on nyt käytössä Haapaniemenkadun pysäköintilaitoksessa sekä kadunvarsipysäköinnissä. Pysäköinti onnistuu tietenkin edelleen myös tuttuun tapaan lipuketta käyttäen. Moovy on pätevä lisäpalvelu jo olemassaolevan käytännön rinnalle, mutta jatkossa uusia palvelumuotoja tullaan kehittämään nimenomaan sen ympärille, Sami Ojas kertoo.
Finnpark Oy:n Moovy tuli käyttöön ensimmäisenä Tampereella, toisena kaupunkina mukaan tuli Jyväskylä ja nyt myös Kuopiossa pysäköidään Moovyn avulla. Moovy on myös Helsingin Keski-Pasilaan valmistuvan jättimäisen liikekeskus Triplan pysäköintikumppani.

p

PYSÄKÖINTI-INFO
Kauppakatu 45
(Kauppakeskus Apaja, Sokoksen pääty)
puh. 044 718 5155
ma – pe 7.30 – 17.00,
la – su suljettu
toripysakointi@kuopionpysakointi.fi
www.kuopionpysakointi.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.