Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uunituoretta kalakukkoa ja muita herkkuja

Elintarvikkeet

Pekko Järvinen myy uunituoreita kalakukkoja ja muita herkkuja leipomon myymälässä. Taustalla Petra Hyvärinen valmistelee seuraavaa erää uuniin laitettavaksi.

Kalakukkoleipomo Irene Partasen leipomomyymälässä Inkilänmäellä on tarjolla erityisen tuoreita tuotteita suoraan leipomon uunista. Kukkojen hakureissulla asiakkaat voivat samalla nauttia myös kupillisen kuumaa tuoreen kahvileivän kera.
Leipomosta ja myymälä-kahvilasta onkin tullut myös matkailijoiden suosima ostos- ja kahvittelupaikka, ja kauppa käy mukavasti myös kauppahallissa ja torilla.
Leipomo tekee tilauksesta myös erikoiskalakukkoja, joiden muodon ja koon asiakas voi itse valita. Tilaus vaikkapa juhlia varten kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen.
Perinteisiä kalakukkoja, lihapiirakoita, munkkeja ja muita leivonnaisia on myynnissä Inkilänmäen leipomomyymälän lisäksi myös kauppahallissa ja torivaunussa. Torivaunu palvelee maanantaista lauantaihin. Sen valikoimissa on kalakukkoja, lihapiirakoita, munkkeja ja riisipiirakoita.
– Tässä lehdessä on myös tarjouskuponkimme, jolla leipomotuotteitamme voi ostaa Inkilänmäen leipomoltamme tavallista edullisemmin, leipomon luova johtaja Pekko Järvinen vinkkaa.
Tuotteita on vähittäismyynnissä myös muualla Suomessa. Myös laktoosittomia tuotteita on tullut lisää entisten suosikkituotteiden rinnalle.
Järvisen mukaan leipomolla on vireillä myös uusia suunnitelmia, joita varten henkilöstöä on palkattu lisää.

p
Kalakukkoleipomo Irene Partanen

Inkilänmäenkatu 19
70340 Kuopio
puh. 050 370 4979
ma – pe klo 7 – 16, la 8 – 12
Myyntipisteet:
Kuopion Kauppahalli
puh. 044 718 0033
ma – pe 8 – 17, la 8 – 15
Kuopion tori
ma – pe 8 – 15, la 8 – 15
info@irenepartanen.fi
www.irenepartanen.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.