Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusi kauppias, tutut palvelut

Päivittäistavarat

Neste K Särkiniemi on paitsi liikenneasema myös moderni kyläkauppa. Monet asiakassuhteet ovatkin kestäneet jo vuosia. Uuden kauppiaan johdolla palveluja kehitetään edelleen.

Kauppias Nina Laituri on pyörittänyt Neste K Puijonlaaksoa jo 11 vuotta. Kun Särkiniemessä avautui mahdollisuus laajentaa liiketoimintaa, hän tarttui innolla haasteeseen.
– Molemmat liikenneasemat ovat luonteeltaan samantyyppisiä, joten synergiaetu on selvä.
Ensimmäinen osoitus tästä on arkisin Särkiniemessäkin tarjoiltava keittolounas, joka valmistetaan Puijonlaakson keittiössä.
Liikenneasemissa on keskenään myös eroavaisuuksia. Siinä missä Puijonlaakson asiakaskunta vaihtelee ohikulkuliikenteen ja Kysissä kävijöiden vuoksi, Särkiniemessä on vahva kanta-asiakaskunta.
– Täällä on kyläkaupan tunnelmaa. Monet asiakassuhteet ovat kestäneet pitkään ja meillä on hyvä, asiakkaat tunteva henkilökunta. Olen ollut erittäin tyytyväinen päätökseeni tulla tänne kauppiaaksi.

Monipuoliset palvelut

Moderni kyläkauppa palvelee asiakkaiden tarpeita monipuolisesti. Saman katon alta löytyy elintarvikemyymälä, kahvila, autotarvikkeet, Veikkauksen piste sekä RAYn pelit. Palveluihin kuuluvat myös muun muassa Schenkerin pakettipalvelu, autopesu, kaasumyynti ja löytyypä vuokrattavaksi tekstiilipesurikin.
– Alueen asukkaiden toiveesta pihallamme on jälleen myös kierrätyspisteet. Tänne on mukava pistäytyä niin asioimaan kuin kahvikupposelle tapaamaan tuttuja, Nina Laituri kertoo.

p
Neste K Särkiniemi

Särkiniementie 1,
70700 Kuopio
ma – pe 6.30 – 23,
la 8 – 23, su 9 – 23
puh. 017 580 1041

Neste K Puijonlaakso

Puijonlaaksontie 4, 70200 Kuopio
ma – pe 6.30 – 23, la 8 – 23, su 9 – 23
puh. 017 580 8191
www.nestek.fi/kaupat
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.