Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uusi keittiö on Magia

Sisustus ja kalustus

MAGIA on keittiö moneen makuun, Oiva Heikkinen ja Mika Metso toteavat yhdessä monista mallikeittiöistä.

Kuopiolainen MAGIA Keittiöt on saavuttanut vankan jalansijan tiukasti kilpailluilla keittiömarkkinoilla. Paikallinen yritys palvelee kokonaisvaltaisesti ideoinnista mittatarkkaan toteutukseen saakka.

MAGIA Keittiöt tunnetaan laajasta ja laadukkaasta valikoimastaan ja sekä ammattitaitoisesta palvelustaan. Keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, Siemens ja Gram -kodinkoneet, liukuovet sekä joustavat säilytysratkaisut kaikkiin kodin tiloihin löytyvät MAGIAlta.

Tyyliä mittojen mukaan

Mika Metso kertoo, että kulunut syksy ja alkutalvi ovat olleet MAGIAn väelle kiireistä aikaa.
– Nyt osataan jo kysyä MAGIA-keittiötä, hyvä kello on kuulunut laajalle alueelle. MAGIA tarjoaa uudistuneen malliston, josta löytyy luksusta ja käytännöllisyyttä sopivassa suhteessa. Laadukkaat mallistot eri hintaluokissa tarjoavat valinnanvaraa eri tarpeita ajatellen. Muuttuvilla elementeillä keittiö räätälöidään halutunlaiseksi kokonaisuudeksi ja tuloksena on yksilöllinen kokonaisuus hinnan pysyessä silti kohtuullisena, Metso kertoo.

Laatuovet Petoselta

MAGIA on aidosti paikallinen toimija, jonka vahvuus on tarjota kaikki palvelut itse ilman alihankkijoita. Omassa tuotantohallissa valmistuvat mittatarkat työt kaikenlaisiin koteihin. Oiva Heikkinen tietää asiakkaiden arvostavan paikallisuutta ja yrityksen asiakaslähtöistä luovuutta. Mittatarkka räätälöinti ja yksilöllinen ilme syntyy kustannustehokkaasti. Liukuovien päivitys antaa kodille aivan uudenlaista ilmettä.
– Ovien päivittäminen on helppo tapa tehostaa tilankäyttöä ja uudistaa kodin ilmettä, moni kaapisto saa aivan uudenlaista käytettävyyttä uusilla liukuovilla. Ovet tehdään aina mittojen mukaan tässä paikan päällä Petosella. Materiaalivaihtoehtoja on tarjolla kymmeniä, joten yksilöllisyys ja sopivuus omaan kotiin on taattu. Liukuovet ja kaapistojen rungot siis valmistamme itse ja myös kuljetamme sekä asennamme ne paikoilleen, Heikkinen lupaa.

Swing-piilokulmamekanismilla saadaan keittiöön kätevästi lisää säilytystilaa, Oiva Heikkinen esittelee.

p

MAGIA Keittiöt

Showroom ja tehdas
Koppelonkuja 11
70800 Kuopio
puh. 017 363 3501
ma 9 – 16.30
ti – pe 8 – 16.30
www.magiakeittiöt.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.