Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Valta vaihtuu, puhtaus säilyy

Työ&Myö

Pirkko Kämäräinen luovuttaa siivousvaltikan pojalleen Roni Kämäräiselle. Vaikka yrityksellä on uusi omistaja, on Pirkko edelleen aktiivisesti apuna ja tukena yrityksessä.

Puhdasmaailma tekee asiakkaan arjesta helppoa, sujuvaa ja puhdasta. 15 vuoden jälkeen vetovastuu siirtyy uudelle sukupolvelle.

Huolellinen siivousjälki ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat niitä tekijöitä, joiden ansiosta Puhdasmaailman asiakassuhteet ovat usein pitkäaikaisia. Pirkko Kämäräinen kertoo, että siivousyrittäjänä hän on saanut elää monien asiakkaiden elämissä mukana, niin arjessa kuin juhlassa.
– On perheitä, missä lapset ovat ensin olleet pieniä, sitten kasvaneet, kotia on siivottu rippi- ja ylioppilasjuhlia varten ja viimein poikaset ovat lentäneet pesästä. Monet asiakkaat ovat tulleet vuosien varrella hyvinkin tutuiksi. Siivous on myös sosiaalinen tapahtuma, Pirkko Kämäräinen kertoo.

Laadukas siivousjälki

Kaikista tärkeintä on kuitenkin laadukas ja huolellisesti tehty siivousjälki. Yritys on aina panostanut ennen kaikkea puhtaaseen ja raikkaaseen sisäilmaan.
Laadusta ei tingitä myöskään jatkossa, kun yrittäjänä jatkaa Pirkon poika Roni Kämäräinen. Yrityskaupat tehtiin kesäkuussa.
– Vaikka omistaja on vaihtunut, ei siivousjälki muutu, hän lupaa.
Keskeistä on työntekijöiden huolellinen perehdytys ja opastus. Asiakas voi myös luottaa siihen, että kotona käy tuttu vakiosiivoaja, joka tuntee talon tavat. Kun ammattilainen pitää paikat säännöllisesti kuosissaan, pysyvät ne puhtaana ja kodin yleisilme siistinä.

Kaipaako kotisi remonttia?

Uusi omistaja on MM Flipping, jonka Roni Kämäräinen omistaa yhdessä Marko Voutilaisen kanssa. Rakennusalan ammattilaisten yritys suorittaa kaikki kirvesmiestyöt ammattitaidolla ja tarvittaessa remontoi asunnon vaikka lattiasta kattoon.
Remontteja tehdään niin yksityisille asiakkaille, aliurakointina yrityksille kuin taloyhtiöille. Esimerkiksi keittiöiden ja lattioiden asennukset ja valut, parkettien hionta ja lakkaus, kylpyhuoneremontit kokonaisuudessaan, sisä- ja ulkomaalaustyöt, ulkorakennelmien teot pohjatöineen, kattotyöt sekä monet muut alaan kuuluvat työt toteutetaan tilausten mukaan. Yrityksellä on myös EuroFins-sertifikaatti vedeneristystöitä varten.
– Jos kotisi kaipaa remonttia, rimpauttele meille!

p
Puhdasmaailma

puh. 045 7832 2310
asiakaspalvelu@puhdasmaailma.fi
www.puhdasmaailma.fi
Myös Facebookissa

MM Flipping

puh. 050 370 7012
hallinto@mmflipping.fi
www.mmflipping.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.