Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vauhdikasta talvea kunnon välineillä

Autot, veneet ja moottoripyörät

Monipuolinen kelkkavalikoima on yksi päätuoteryhmistämme, Janna Leppänen ja Mika Leppänen kertovat.

Kone ja Tarvike M. Leppänen Oy varustaa kaikki vauhdikkaan talven viettäjät kunnon välineillä. Lynx- ja Ski-Doo-moottorikelkat ja Can-Am-mönkijät tarvikkeineen sekä ajovarusteet löytyvät saman katon alta. Myös laitteiden osaava huoltopalvelu toimii samassa toimipisteessä.

Kone ja Tarvike M. Leppänen Oy myy Lynx- ja Ski-Doo-moottorikelkkoja. Kelkkoja on tarjolla jokaiseen tarpeeseen eli esimerkiksi työhön, safareille sekä huvi- ja kilpa-ajoon. Vuoden 2020 kelkkamallistolla on tehdastakuu neljä vuotta.
– Moottorikelkoissa on nykyaikaiset, taloudellisemmat ETEC-moottorit ja etenkin nelitahtisten kelkkojen suosio kasvaa koko ajan, yrityksen konemyyjä Janna Leppänen kertoo.
– Meille kannattaa tulla kelkkakaupoille, sillä harrastamme itse muun muassa moottorikelkkailua ja osaamme neuvoa asiakasta käytännön kokemuksen perusteella.
Leppänen myy myös kelkkojen lisävarusteet, varaosat ja tarvikkeet ja tarjolla on myös lapsille sopivia moottorikelkkoja.

Monikäyttöiset mönkijät

Talvella on myös käyttöä hyville mönkijöille. Leppäseltä löytyvät Can-Amin eri mallit. Janna Leppäsen mukaan Can-Am on panostanut suuresti tuotekehitykseen ja laadukkaaseen käyttökokemukseen.
– Esimerkiksi kolmiasentoinen ohjaustehostin, sähköinen nopeudenrajoitin ja D.E.S.S- käynnistyksenestojärjestelmä tuovat käyttäjälleen lisäarvoa. Laajassa mallistossa ovat muun muassa perinteiset nelipyöräiset Outlanderit ja vaativaan maastoon suunnatut kuusipyöräiset mallit. Markkinoille ovat vahvasti tulleet myös rinnakkain istuttavat Maverickit ja Traxterit.
– Traktorimönkijän ylläpitokulut, kuten vakuutusmaksut, ovat pienet. Esimerkiksi nuoriso voi traktorikortin suoritettuaan ajaa tällaisella kulkuvälineellä kouluun ja harrastuksiin.
Tarjolla on myös mönkijän kärryt ja talvivarusteet, puskulevyt, kahvanlämmittimet, renkaat ja telasarjat sekä peräkärryt. Valikoimasta löytyy varmasti mieluisat lisävarusteet juuri omaan käyttötarkoitukseen.

Puhtia pihatöihin

Myös muihin pihatöihin saa samasta toimipisteestä kovat koneet: Husqvarnan osastolta löytyvät lumilingot, moottorisahat ja turvavarusteet.
Leppäsellä on tarjolla myös pienkoneiden ja laitteiden huolto- ja korjauspalvelut. Koneiden ja laitteiden kaupat onnistuvat myös rahoituksella.
Lahjavinkkinä voisi olla vaikkapa lahjakortti, jolla saaja voi hankkia itselleen mieluista ostettavaa.

Antti Kapanen ja Leo Korpela huoltavat mönkijät ja kelkat iskukuntoon.

p

Kone ja Tarvike
M. Leppänen Oy

Leväsentie 56, 70780 Kuopio
puh. 017 363 1469
ma -pe 9 – 17, la 10 – 14
kuopio@konejatarvike.com
www.konejatarvike.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.