Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vauhtia päivään Kasurilasta

Liikunta ja hyvinvointi, Vapaa-aika ja elämykset

Kasurilan rinteillä viihtyy koko perhe.

Kasurila pitää pintansa koko perheen laskettelukeskuksena. Sopivan vauhdikkaita rinteitä riittää niin aloittelijoille kuin pitempään harrastaneille.

Kasurilasta löytyy seitsemän hyvin hoidettua rinnettä ja Super Pipe. Perheen pienimmille on mattohissi, suksikaruselli ja pulkkamäki. Lisäksi 4 – 12 -vuotiaat lapset voivat tutustua laskettelun ja lautailun saloihin Wernerin hiihtokoulussa.
Rinteitä laskiessa ja vauhdin hurmasta nauttiessa hujahtaa helposti koko päivä. Kun nälkä iskee, kannattaa monot suunnata remontoituun rinnekahvilaan. Siellä tarjolla on kylmiä ja kuumia juomia sekä purtavaa pieneen ja vähän isompaankin nälkään.

Helppo tulla

Lasketteluun pääsee tutustumaan helposti ja kohtuukustannuksin. Esimerkiksi omia välineitä ei tarvitse heti alkuun olla, sillä Kasurilan välinevuokraamosta saa vuokrattua lasketteluvälineitä ja lumilautoja. Avulias henkilökunta neuvoo sopivien varusteiden valinnassa.
Myös Kasurilaan saapuminen on helppoa, liikkuupa sitten omalla autolla tai bussilla. Pysäköintitilaa on reilusti ja bussilla pääsee rinteiden juurelle puolen tunnin välein sekä Siilinjärven että Kuopion suunnasta.

Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna Kasurilassa nähdään slopestylen, big airin sekä half pipen SM-kilpailut. Kuvassa Jukka Tynin tyylittelyä viime kevään SM-kilpailuista Iso-Syötteeltä.

Kasurilassa ratkotaan mestaruudet

Maaliskuun lopulla Kasurila täyttyy jännityksestä ja huikeasta tunnelmasta, kun lumilautailukansa saapuu seuraamaan mittelöä Suomen-mestaruuksista.
QKLS Games eli Lumilautailun SM-kilpailut on nelipäiväinen lumilautailutapahtuma, jossa kilpaillaan mestaruuksista kolmessa eri olympialajissa eli slopestylessä, big airissa sekä half pipessa.
Kilpailemaan saapuu yli sata lumilautailijaa ympäri Suomen. Heidän joukossaan on eri-ikäisiä harrastajia aina lapsista ja nuorista lajin kirkkaimpiin kotimaisiin tähtiin saakka. Saatetaanpa osallistujien joukossa nähdä ulkomaalaisiakin kilpailijoita
Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun tämän tason kilpailu järjestetään Kasurilassa. Merkitse sinäkin kalenteriin QKLS Gamesit 26. – 29. maaliskuuta Kasurilassa. Seuraa infoa Kasurilan Facebookista sekä Suomen lumilautaliiton nettisivuilta www.fsa.fi ja somekanavista.

p

Kasurilan Hiihtokeskus

Viitonen 1920, 71800 Siilinjärvi
puh. 017 461 6100
Katso aukioloajat netistä!
hiihtokeskus@kasurila.com
www.kasurila.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.