Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

VieVie sinut minne haluat

Erikoisliikkeet

Taksi on mukana elämän eri käänteissä. Kuljettajalle tulevat tutuksi elämän koko kirjo, merkittävät tapahtumat ja tunteet ilosta suruun. Olipa tilanne mikä tahansa, VieVie-taksin tilaamalla saat luotettavaa ja ammattitaitoista taksipalvelua viikon jokaisena päivänä, kellonajasta riippumatta.

VieVie Sinut on vuonna 2017 perustettu, savolainen taksialan markkinointiyhtiö, joka toimii Kuopion, Siilinjärven ja Tahkon alueilla. Yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa yhtiö takaa sen, että asiakas saa tuttua ja turvallista sekä nykyajan kriteerit täyttävää taksipalvelua kaikissa tilanteissa.
– Panostamme palvelun laatuun, helppoon saatavuuteen sekä hinnoittelun avoimuuteen. Asioinnin tulee olla asiakkaille mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista, ilman pelkoa huijatuksi tulemisesta, yrittäjä Jukka Kuiri linjaa.
Taksin asiakaskunta on hyvin laaja, ja tarpeet monenlaisia. VieVieltä löytyy ajoneuvokalustoa eri tilanteisiin ja ammattitaitoinen kuljettaja palvelee kutakin asiakasta hänen tarpeidensa mukaisesti.

Mutkatonta matkailua

Olitpa loma- tai liikematkalla, taksi on matkailijan luotettava asiakaspalvelija. Itse asian eli matkanteon ohella taksissa saadaan usein myös ensikosketus alueeseen.
– Taksinkuljettaja on oman alueen asiantuntija. Turistit ja muut matkailijat kyselevät meiltä paljon vinkkejä esimerkiksi palvelujen ja käyntikohteiden suhteen ja meiltähän tietoa löytyy, Kuiri kertoo.
Matkalle lähdettäessä lähtöhetken stressiä vähentää huomattavasti, kun taksin on tilannut jo ennakkoon. VieVie Sinut ei peri ennakkotilauksesta erillistä maksua silloin, kun matka kohdistuu matkakeskukseen eli lentokentälle, juna- tai rautatieasemalle.
– Teemme myös tiivistä yhteistyötä hotellien kanssa ja useista alueemme hotelleista löytyy tilausnappi, jonka avulla henkilökunta saa tilattua taksin nopeasti ja kätevästi sekä seuraamaan tarvittaessa taksin lähestymistä.

0100 0700 – taksi on jo tulossa

VieVie Sinut haluaa olla edelläkävijä moderneissa taksipalveluissa. Vaikka katseet on käännetty tiukasti tulevaisuuteen, onnistuu taksin tilaaminen edelleen helposti myös perinteisellä puhelinsoitolla numeroon 0100 0700 tai hyppäämällä kyytiin tolpalta.
Mobiilitilaaminen kuitenkin kasvattaa suosiotaan ja se on yhä useamman asiakkaan ensisijainen valinta.
– 0100 0700 -mobiilisovelluksella taksin tilaaminen on helppoa ja vaatii vain muutaman kosketusnäytön hipaisun. Sovellus näyttää reaaliajassa, missä auto on tulossa ja milloin se on perillä. Tilausta tehdessä voi myös ilmoittaa toiveen ajoneuvotyypistä, esimerkiksi silloin, kun tarvitaan tilataksia.
Sovellus kannattaakin ladata omaan puhelimeen joko Google Play -kaupasta tai App Storesta. Myös matkan maksaminen onnistuu sovelluksen kautta. Mikäli kohdeosoite on tiedossa, hinnan voi lukita jo ennen autoon nousemista, jolloin esimerkiksi reittimuutokset eivät loppusummaa enää muuta.
– Kuljettajalle tulee tieto mobiilimaksusta sekä maksajan nimi. Kuljettajalla onkin aina velvollisuus tarkistaa, että oikea henkilö on kyydissä. Näin ollen mobiilimaksaminen on asiakkaalle aidosti turvallinen maksutapa.
Vuoden alusta käyttöön tullut maksuominaisuus on saanut hyvän vastaanoton ja käyttäjäkokemukset niin asiakkaiden kuin kuljettajien osalta ovat myönteisiä. Luonnollisesti maksaminen onnistuu yhä tavalliseen tapaan myös taksissa.

Lataa 0100 0700 -sovellus

• Ilmainen sovellus.
• Ladattavissa puhelimeen Google Play- ja App Store -kaupoista.
• Sovelluksen kautta voi tilata taksin, esittää toiveita ajoneuvotyypistä, seurata taksin etenemistä sekä tarvittaessa soittaa kuljettajalle.
• Mobiilisovelluksella voi myös maksaa matkan.
• Syöttämällä kohdeosoitteen sovellukseen, hinnan voi lukita jo ennen matkaa.
• Sama sovellus toimii myös pääkaupunkiseudulla Taksi Helsingin alueella.

p

VieVie Sinut Oy
0100 0700 (2,76 € /
puh. +0,35 €/ min)
info@vievie.fi
www.vievie.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.