Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Syyshärkä vie kielen mennessään. Nyt kannattaa tulla herkuttelemaan kaverin kanssa.

Kylpylähotelli Kunnonpaikassa herkutellaan ja viihdytään koko syksy. Tule nauttimaan ravintolan herkuista ja rentoutumaan kylpylän poreisiin.

Marraskuiset teemapikkujoulut on jouduttu perumaan epävarman tilanteen vuoksi, mutta silti loppuvuosi tarjoaa makuelämyksiä ja rentoutumista koko perheelle jokaisena päivänä viikossa.

Viihdy turvallisesti

Kunnonpaikan laadukas ravintola tarjoilee meheviä makuelämyksiä. Syksyn huipputarjous, Syyshärkää kahdelle, tarjoilee grillattua kotimaista härkää sesongin mauilla höystettynä, pihlajanmarja-punaviinikastikkeen yhteishintaan 29 euroa! Uimareita taas hemmotellaan take away -tarjouksella.

– Ensin uimaan ja sitten kahden täytteen pizza mukaan kotiin, vain 20 euron yhteishinnalla! Ja lapset nauttivat tietenkin aina edullisempaan hintaan, kertovat Sari Konttinen ja Toni Sallinen.

Hoitokylpylä Harmonia tuo arkeen luksusta hemmotteluhoidoilla ja hieronnoillaan, ja etenkin nyt on tärkeää muistaa pitää omasta hyvinvoinnista erityistä huolta. Hoitokylpylä Harmoniassa olet terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten käsissä. Voit antaa itsellesi aikaa hengähtää ja rentoutua ilman kiirettä. Hemmotteluhetki Harmoniassa karkottaa harmaan arjen, antaa hyvää mieltä ja elinvoimaa. 

Jos yrityksillä poikkeusoloissa kumoutuu pikkujoulujen pito, on hyvä muistaa että kohdennetuilla lahjakorteilla saa hyvän mielen lisäksi kartutettua myös työntekijöiden hyvinvointia. Kunnonpaikassa on tarjolla palveluita hieronnoista ravintolan palveluihin sekä fysioterapiaan kunkin mieltymyksen mukaan.

Kunnonpaikasta muistutetaan, että niin majoittuminen kuin lyhyemmät vierailut sujuvat turvallisesti.

– Huolehdimme hygieniasta ja asiakkaiden turvallisuudesta tehostetusti. Kasvomaskit, käsidesit ja tehostettu siivous ovat nykyistä normaalia, ja välitämme aidosti niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemmekin turvallisuudesta.

Ensin uimaan ja sitten pizza mukaan kotievääksi!

p
Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela
puh. 044 747 6560
myynti@kunnonpaikka.com
www.kunnonpaikka.com
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.