Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Viitostupa on Pöljän kesäkeidas

Ravintolapalvelut

Eipä ole pöljempi idea tulla Viitostuvan terassille, Sirpa Hyyppä vinkkaa.

Siilinjärven Pöljältä löytyy yksi viitostien kuuluisimmista kohtauspaikoista, Viitostupa. Aitosavolaisen lupsakassa ilmapiirissä viihtyvät kaikki. Pöljä-tuotteita saa vain Viitostuvalta ja nimikkotuotteita varustettuna leukavilla sloganeilla haetaan jopa satojen kilometrien päästä.

Viitostupa on valmiina kiireiseen kesään. Legendaarinen, hirsirakenteinen huoltoasema poikkeaa edukseen sadoista keskenään samanoloisista ketjupaikoista. Sirpa Hyyppä kertoo persoonallisuuden ja aitouden olevan vahva valttikortti, joka tekee Viitostuvasta vetovoimaisen poikkeamispaikan.
– Yhä useampi matkailija etsii juuri tämänkaltaisia, aitoja ja omanlaisiaan paikkoja. Mukeja, päähineitä, paitoja ja muuta Pöljä-tuotetta menee lahjaksi ja tuliaisiksi kesälläkin runsaasti. Viitostuvalla myös ruokapuoli on kunnossa, Scan Burgerin grilliannokset ja Irene Partasen kalakukot maistuvat. Mutta ennen kaikkea meillä panostetaan palveluun ja hymy on aina herkässä, Pöljällä kun ollaan ei huumori ole koskaan kaukana, Hyyppä kertoo.

Palmun alle

Viitostuvan tunnelma on rento upealla terassillakin. Komeaa järvimaisemaa ihastellaan palmujen katveesta.
– Terassia on kesä kesältä paranneltu, nyt on iso ulkoterassi ja säävapaa sisäterassi mitä komistaa pari palmuakin. Moni lottokupongin täyttäjä täällä haaveilee eksoottisista kaukomaista. Niinpä ollaankin vitsailtu, että jos potti lasahtaa kohdalle, niin lähtö tapahtuu kuin palmun alta, Sirpa Hyyppä kertoo ja muistuttaa Viitostuvan kesätapahtumista.
– Viitostuvan perinteinen juhannus kokkoineen kokoaa taas paljon kesäkansaa koolle, heinäkuussa pidetään helteitä mutta elokuun 10. päivä esiintyy trubaduuri Make Kallio ja syyskuun 7. lauletaan Dj Annan karaokessa. Tervetuloa tapahtumiin ja ihan muuten vaan, meillä on mukava poiketa vaikka joka päivä, Sirpa Hyyppä naurahtaa.

p
Viitostupa

Viitonen 3140, 71820 Pöljä
puh. 017 461 1412
Kesä – elokuu
ma – pe 7 – 22, la 8 – 22, su 9 – 22
viitostupa@polja.fi
www.polja.fi

 

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.