Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Virkeinä juhlavuoteen

Pääkirjoitus

Rentoutta mieleen ja pirteyttä pintaan! Hoitokylpylä Harmoniassa hehkeytyivät: Olavi, Christina, Tuija, Aino-Maria, Jarmo, Hese, Mikko, Jape ja Pauliina. Kiitos Kunnonpaikalle vieraanvaraisuudesta!

Ylläolevassa kuvassa näette joukon rentona loikoilevia ihmisiä kylpytakeissa, naamat virkistävien kuorrutteiden peitossa. Siinä ei ole itsensä sippiin ajanut konkkaronkka vaan voimia keräävä ja syystäkin kaunistautuva tarmokas tiimi. Savon XPressin toimitus ja avustajat ovat päättäneet ottaa lehden juhlavuoden 2020 tosissaan. Mikäpä sen asiallisempi aloitus kuin kunnon kasvohoidot Kunnonpaikassa!
Ammattilaisten tekemä kasvohoito saa ihmisestä esiin uusia puolia. Aivan samalla tavalla Savon XPressin tiimi kertoo alueemme ihmistä, palveluista, yrityksistä ja tapahtumista tavalla, joka kertoo hieman enemmän, syvemmin ja paremmin. Toimittajan työssäni kuorin arkista pintaa ja etsin aitoa tarinaa, sitä joka lukijoitamme ja seuraajiamme kiinnostaa. Uteliaalle ja puheliaalle henkilölle on juttujen kirjoittaminen Savon XPressiin mieluista puuhaa, aikaansaavien ja ahkerien ihmisten tekemisistä kelpaa kertoa muillekin.
Mitä yhteistä on kasvohoidolla ja markkinointiviestinnällä? Molemmat kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Nyt lätkittiin omin päin kiisseliä naamaan ja ananasta pintaan, mutta oikein tehtynä tulos olisi sitä luokkaa, että juttukeikalla tulisi kommenttia: ”Rytköstä tässä odoteltiin, mutta eikös tuo ole Brad Pitt tai Esko Hukkanen peräti!”
XPressin juhlavuoden kunniaksi eikun kurkut silmille ja mutaa poskille, aina roiskuu kun rapataan! Ollaan yhteyksissä,

terveisin
Olavi Rytkönen,
kurkkusilmäinen monikanavatoimittaja

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.